Hogy lehetnék punk anélkül hogy kakastaréjom lenne? Hogy öltöznek a punkok, hogy viselkednek és persze milyen zenét szeretnek? Hol lehet találkozni velük?
Minden érdekelne a punkokról!
lécci mondj jó eggyütteseket akik jó punkot jáccanak és lázadóak!
nagyyon kösszike!
Hogy megtud mi ellen lázadsz és mi az eszme mondok 3 alvin számot amivel megtanulod:
1. Tolerancia földje: ebből megtanulod hogy az igazságtalanságot és az emberi hülyeséget nem toleráljuk
2.Szörnyek pedig léteznek: ebből megtanulod hogy a politika baromság
3.Te utad: megmutatja hogy ez nem csak egy öltözködési stílus
Ez volt az életvitel a divattal meg már képben vagy
ui.:azért nyugotan meghalgathatod a maradék 176 számot is én nagyon szeretem :D
na. én 16 éves lány vagyok. a külsőnről különösebben nem lehet megállapitani a stilusom(egy normális fekete cipő,csőfarmer,átlagos polok és pulcsik,a hajam derékig érő és barna,szemüvegem van,szoval olyan átlagos..) az egyik barátom meséltenem rég hogy amikor nem beszélt még velem egy szot se egy tuccer csajnak gondolt..szoval tényleg nem valami kifejezően öltözködöm,szerintem ez nemis fontos.
VISZONT!! a kedvenc bandáim:
green day,alvin és a mokusok,a day to remember,blink 182,sum41, rozsaszin pitbull,hétköznaPI CSAlodások,all time low,yellowcard,rise against,three days gra ce,good charlotte,kozmosz,supernem,aljas kuszobab,sex pistols,nofx,mxpx,zebrahead,hs7,nirvana..meg még sorolhatnám.
remélem segitettem és tudsz ebből szemezgetni!:D
09:26os.Mizu?
ugyanezek a bandák a kedvenceim, megtoldva billy talenttel, linkin parkkal,fish!el,prosecturával, the hivessal és anti-flaggel.:D
hajamban nincs semmi extra, barna, gondor/hullamos.oltozkodesemrol csak annyit, hogy altalaban rovid nadrag, szoknya, feltuno darabok harisnyaval.(leginkabb fekete-piros-szurke kombo) ha meg nincs kedvem valogatni,akkor szimpla fekete gatya sotetebb felsovel, es valami utos ovvel(bocsi hogy ekezetek nelkul irok,telomon sokaig tartana)
15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!