Monoton, unalmas az eletem, mi a teendo?
Emberi kapcsolatokkal hogy állsz? Párkapcsolat? Barátok?
Munkád vagy tanulnivalód van?
Amúgy találj magadnak valami új hobbit. Csak van valami, ami érdekel, amit szívesen csinálnál... Az se baj, ha költséges hobbi. Ha színesíti az életed, és élvezed, ne sajnáld rá a pénzt, és ne érdekeljen mások véleménye erről (meg másról se nagyon)! (Mondom ezt úgy, hogy végső soron én is csak egy véleményt fogalmaztam meg. :D)
Tűzz ki magadnak valami értelmes, nem könnyen (de nem lehetetlen!) célt - és teljes erőddel azon légy, hogy elérjed.
.
Nincs cél - nem lehet kitűzött út - ha az unalom öl meg, senki pozitívan nem fog emlékezni rád!
Próbálj ki új dolgokat. Esetleg legyen egy olyan hetet, amikor mindenre igent mondasz. Írj könyvet, fotózz a természetben, menj hosszú bicikli túrára, fess vagy rajzolj, énekelj, vagy játsz valamilyen hangszeren... Keress valamit, ami érdekel.
Rengeteg dolog van, úgyhogy ha erre a válaszod az, hogy "nem, ezek nem működnek", akkor valójában nem is szeretnél tenni semmit.
Mondanám még, hogy barátokkal töltsd az időt. De nem mindenkinél megoldás ez. Én eléggé introvertált személyiség vagyok, és legtöbbször már rosszul érzem magam emberek közt. De egy bizonyos ideig tényleg jó. A maradék időben meg próbálom művelni és feljeszteni magam.
Úgyhogy sok sikert, csak egyszer kell rászánnod magad, onnantól majd jön magától! (:
"Színezd újra, színezd újra!
Az életet, ha megfakulna,
S az égbolt beborulna,
Ne menekülj, csak színezd újra!"
Ez jutott eszembe a kérdésedről.
Jó válaszokat kaptál, Kivéve a négyest. Vele ne törődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!