Férfiak,amikor leültök a wc-re akkor bedugjátok a farkatokat a wc üléke alá vagy csak lóg és csak akkor teszitek be ha pisilnetek is kell?
Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 14:37
11/31 A kérdező kommentje:
#5 Azt tudtam, hogy nem ültök le, csak azt nem tudom, hogy amikor nem a pisilés a cél, de azért a biztonság kedvéért beteszeitek a farkatokat, nehogy egy két csepp...
2020. okt. 2. 16:39
12/31 anonim válasza:
Te külön tudod választani a két dolgot?
Úgy értem, hogy nagy wc-zés közben nem pisilsz.
Hogy érthető legyen, ha kakilnod kell, pisilni is fogsz.
És ha már a wc-n ülök, nem fogok felállni, hogy úgy pisiljek.
13/31 anonim válasza:
én nagyon sokszor leülök pisikálásnál is. kivéve nyilvánosban.
és belógatom a csészébe a brét.
ahogy elengedem a folyamatot jön orrán-száján.
van az a kor amikor pisiliskor is vigyázni kell nehogy a nyeles fing beköszönjön. :D
14/31 anonim válasza:
Kérdező! Komolyan, te nem ember vagy, hanem valami földönkívüli szerzet?
Azért a női test és a férfi test között akkora nagy eltérés nincs. Neked nem úgy jön ki, hogy a kávával a popsid, combod, és kb. a térdhajlatod érintkezik. Szerintem a mézes bödönkéd neked sem az ülőkén pihen.
15/31 anonim válasza:
Én értem a kérdést és nem hülyeség!! A lányok kakilásnál pisilnek is. A pasiknak is lehet ugyanez, hiába nem kell pisilni, elengeditek magatokat ugyanúgy... Nem vagyok pasi de szerintem becsavarják a vécényílásba, sz*ros seggel nem fognak felállni pisilni.
16/31 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy érted. Mit ért azon, hogy bedugjuk az ülőke alá?
17/31 anonim válasza:
lehet hogy azt szeretné hogy az ülőkéje alá dugnánk be.... :)
18/31 anonim válasza:
15-ös voltam, 16 azt nem tudom, szerintem elírta hogy "ülőke alá". A vécébe ha ki kellene javítani, én úgy értelmeztem.
19/31 anonim válasza:
Èn leülök ès kitámasztom a wc kefèvel hogy ne lógjon,mert beletódul a vèr a fejèbe azt elszèdül..
20/31 anonim válasza:
Én mindig felállítom, így nem lóg bele a klóba. Meg jobban is néz ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!