Mit gondoltál, milyen lesz az életed?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 12:50
1/11 anonim válasza:
A szüleim "melósok" Voltak. Egy gyárban robotoltak napi 8 órában, 3 műszakban. Egész gyerekkoromban azt hallgattam, hogy ez vár rám is. Így nem is erőltettem a tanulást. Egészen huszonéves koromig azt is csináltam, robotoltam egy gyárban, mert úgy voltam vele, hogy nekem ez jutott. Aztán sajnos a szüleim elhunytak, de édesapám az utolsó napok egyikén azt mondta, "legyél valaki", elkezdtem tanulni a munka mellett, sokszor napi 4 órákat aludtam és most, 6 évvel apám mondata után középvezető pozícióban dolgozom egy óriási cégnél, van saját házam, kocsim, de ami a legfontosabb jövőm, ami egyáltalán nem kilátástalan
2/11 anonim válasza:
Mármint gyerekként? Egy hatalmas házban, egy hatalmas telken akartam élni, és legalább 8 gyereket szerettem volna és 5-6 kutyát.
Jelenleg 30 éves vagyok, van házam és komoly párkapcsolatom, de most egy gyereket sem szeretnénk, van egy kutyánk, és szeretnénk majd még egyet, de mi most a fejlődésre és az élvezetekre fókuszálunk elsősorban.
3/11 anonim válasza:
Tudtam, hogy szar lesz...
...Az is lett! :( :( :(
4/11 anonim válasza:
Sejtettem hogy nem sok köszönet lesz benne. De vállalhatatlan lett. Szerencsére már nincs belőle sok.
5/11 anonim válasza:
„Mindenki a saját sorsának kovácsa.”
Ha hajlandó vagy megfizetni az árát.
Szép példákat olvashatsz erre kicsit feljebb.
6/11 anonim válasza:
Ne gondolkodj rajta, hanem tegyél érte hogy jó legyen! Tanulj!!
7/11 anonim válasza:
"Sejtettem hogy nem sok köszönet lesz benne. De vállalhatatlan lett." Xd ezen jòt nevettem. Olyan jó a szóhasználat. Egyik ismerősöm stílusára emlèkeztet.
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik.
2020. szept. 27. 08:40
9/11 anonim válasza:
Örülök ha legalább titeket megnevettetett. Voltak jó korszakok, de az út végén mindíg egy rohadt nagy szopó maszk került fel a kobakomra. Nem vagyok túl öreg, de ez a sztori, ami az életem, lassan olyan, mint valami nézhetetlen török szappanopera. Ezért írtam amit.
10/11 A kérdező kommentje:
Jót röhögünk rajtad!
2020. szept. 27. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!