Jogosítvány (B) megszerzését adta már fel valaki vagy gondolta meg magát és nem használta?
Többszázezer forint, lelkesedés (volt) és tervek, célok vannak benne de eljutottam arra a pontra, hogy nem akarok rá többet költeni, túlterhelt vagyok és ami a legfontosabb, alkalmatlannak érzem magam.
Volt már, aki egy-több sikertelen forgalmi vizsga után feladta?
Vagy megszerezte ugyan, de azt érezte, nem fog tudni biztonságosan vezetni?
Ha nem telik le a 2 éved,hátha meggondolod magad.
Sok ilyet hallok,nem vagy egyedül.Vannak akik kreszvizsga után,aztán kifutnak a 2 évből.De felénk az is 50-60000 ft elsősegéllyel együtt. Ismerős lánya 500 ezer ft-nál abbahagyta.Amit az anyja fizetett.Egy másik csaj 3.bukás után besokallt.
Oyat is tudok 2-t is,akinek kb.10.!alkalommal sikerült,persze PÁV után.
Vagy épp több évig tartott neki,mert mindig abbahagyta,újrakezdte.Ennek nem ismerem az okát.Jó sofőr lett végül belőle min.5 év alatt.
Jómagam pedig a 2.vizsgán átmentem 80 órát biztos vezettem,350 000 ft volt.
Volt oktatóváltás,az új megpróbált lebeszélni a vezetésről sikertelenül,majdnem otthagytam őt is,(nem hagytam volna abba,hanem másik oktatóhoz)De gondoltam rendes ember ez,jól is tanít,és bizonyítok (magamnak!)hogy kitartó vagyok,megtanulom a sofőrködést.Önfejű is vagyok,nem fog róla lebeszélni.
Tragédia történt aztán akkor szüneteltettem .Aztán amikor folytattam,nem érdekelt sem a vizsga,se semmi.De volt vizsgaidőpont,próbáltam összeszedni magam.Vizsgán vezettem eddig legjobban.Mert már nem idegesített annyira,nem a bukás a tragédia az életben.Elsőre lehet hogy életet mentett a vizsgabiztos a buktatásommal.Hülyeséget csináltam.Utólag értékelem,hogy így alakult.
Itt az engedély 3 napja,de nem mertem még eddig felavatni.Pedig nagyon szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!