Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan ismerd meg önmagad?

Hogyan ismerd meg önmagad?

Figyelt kérdés
Mindenki arról beszél, hogy fogadd el magad, szeresd önmagad, békélj meg önmagaddal és megszépül a világ. Oké ez mind szép és jó, de hogyan?!😆 Fogalmam sincs, hogyan szeressem és ismerjem meg magam. Olvastam sokat róla, de semmi konkrét nincs benne. Szeretném magam jól érezni a bőrömben, szeretni saját magam, egyedül is jól érezni magam. Help😆

2020. szept. 15. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Nekem a legjobb gyakorlat az volt, hogy mindig próbáltam kitalálni mit gondol a másik. Ebből sokat lehet tanulni és erősíti az önbizalmad. Vagy pl gyakran megkérdezed magadtól, hogy ki vagy te és mikor válaszolsz rá, rájössz, hogy pont nem az vagy, akinek gondolod magad. Ha ezt sokszor csinálod, akkor előbb-utóbb kitalálod majd, hogy mi vagy leginkább. Csak ezt persze odafigyeléssel kell csinálni, azaz ilyenkor azt kell figyelni, hogy úgy csináld a gyakorlatokat, hogy ténylegesen vegyél részt benne. Ha nem úgy csinálod, akkor nem sokat érnek.
2020. szept. 15. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg sokkal jobb, ha másokat kérdezel. Én mindig abba a hibába esek, hogy magammal beszélgetek.
2020. szept. 15. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Amiket előttem mondanak, mind jók. Ezek mellé, javaslom, hogy elemezd a gondolataid, véleményed, mint valami verset, tudod ez a mit gondolt a költő kategória. Illetve itt az oldalon nézegesd a kérdéseket, és gondolj bele te hogyan reagálnál, mit csinálnál. Ezeket aztán elemzed, ha írsz válaszokat, akkor a saját tanácsaidból is megismerheted magadat.
2020. szept. 15. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Mással beszélgetni fontos, de annak is van hátránya. A külsőségek eléggé túl vannak tolva, ezért fontos, hogy magaddal is tisztában legyél
2020. szept. 16. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!