Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnél nagy hatalmú ember...

Szeretnél nagy hatalmú ember lenni?

Figyelt kérdés
Kérlek, ha tudod, indokold is meg a válaszodat! :)

2020. aug. 30. 06:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
*Pont a
2020. szept. 19. 23:15
 22/27 anonim ***** válasza:
91%

Nem, nem szeretnék nagyhatalmú lenni. Alapból a személyiségem olyan hogy nem is vágyok rá. Amúgy a nagyhatalmúak lehalább fele hordoz magában egy kis pszichopata vonást, ezért sikeresek. Ezt nem én mondom, és ez logikus is, hiszen a negatív döntése következményeivel is együtt kell élni. Ha közömbösek az emberek akkor ez megy, ha lelkis vagy akkor nem. Én nem tudnék és nem is akarnék dönteni sok száz vagy ezer ember sorsa felett, nem tudnék egy döntéssel életeket megváltoztatni negatív irányba. Mert igen, ha hatalmad van az ezzel is együtt jár nem csak a jóval.

17. Ez nem tudom hogy jön a hatalom kérdéshez, de azt csináld ami téged tesz boldoggá. Ha szerepeket veszel fel hogy másoknak megfelelj ez nem fog sikerülni. Próbálj ki dolgokat hogy kiderül jön hogy tetszik-e, ha nem akkor ne csináld csak azért mert más ezt várja el tőled.

2020. okt. 11. 09:31
 23/27 anonim ***** válasza:
Van, aki nem lelki nyomorék és a jobb világ felé vezető út kicsi részeként éli meg a saját extrém felelősségvállalását is. Ne a betegekből induljatok ki, és ne is abból a tévedésből, hogy nekik áll a világ! Jöhet a sokadik nullára pontozás a mentális önhomokosoktól.
2020. okt. 11. 10:17
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Az égvilágon semmiben nem szeretnék Orbánra hasonlítani semmilyen formában!

Apám szégyellne, ha olyan lennék mint ő!

És nekem nagyon fontos a család tisztessége, fedhetetlensége!

2020. okt. 11. 11:40
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem minden nagy hatalmú ember olyan, mint Orbán Viktor.

Őt csak példának írtam a kulcsszavak közé, illetve, mert sokan rá szoktak keresni. :D

2020. okt. 11. 12:15
 26/27 anonim ***** válasza:
80%
22. vagyok. Én el sem olvastam a kulcszavakat csak most ezért általánosságban válaszoltam a kérdésre. De most elolvastam és már látom hogy miért beszélnek a válaszokban Orbánról. Szerintem rossz ötlet volt beleírni mert így politikai vita alakul ki és a válaszoló fele nem a kérdésre fog válaszolni. Ha azt kérdezed hogy szeretnénk-e politikusok lenni az más.
2020. okt. 11. 12:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Én nem hordozok szerepeket.
2022. okt. 3. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!