Szeretnétek előre tudni a halálotok időpontját?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó lenne ha tudnátok?2013. júl. 9. 23:46
1/22 anonim válasza:
Részben. ha tudom hogy 1 hét múlva, akkor féktelenül élnék addig. ha sokáig élnék, akkor meg megvalósítanám a hosszútávú álmaimat. Viszont ha tudhatnánk, hogy pontosan mikor jár le az idő, az emberek 90%-a teljesen meghülyülne. Úgyhogy jobb ez így...
4/22 A kérdező kommentje:
#1 Pont ezért írtam ki ezt a kérdést.
2013. júl. 10. 00:30
6/22 anonim válasza:
Szerintem nem, mert mindig az járna a fejemben, hogy na már csak X évem van hátra, pedig még mennyi mindent akartam csinálni, még egy csomó mindent nem tudok, nem értek, ennyi idő nem lesz elég semmire, stb... Persze most is tudom, hogy maximum 60 évem van még, de ez más mintha pontosan tudnék egy konkrét dátumot.
7/22 sativus válasza:
ja jó lenne tudnám meddig kell még kibírnom xdd
9/22 anonim válasza:
Nem.
Tök mindegy, hogy 1 nap vagy 60 év múlva lesz, de az utolsó napjaimat tuti tönkretenné a szorongás.
Nem véletlenül nem tudjuk a halálunk időpontját.
10/22 anonim válasza:
Egy szinten segítene, ha tudnám. Szeretem eltervezni a dolgokat, hogy mit szeretnék még megtenni az életemben, így tudnék válogatni. Nem félek a haláltól, nem szoronganék. Eltudnék búcsúzni mindenkitől akit szeretek, és ők is felkészülhetnének rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!