Szeretnétek előre tudni a halálotok időpontját?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó lenne ha tudnátok?2013. júl. 9. 23:46
11/22 A kérdező kommentje:
#5 Az Bakancslista :) és abban nem tudták pontosan hogy mikor.
#9 Nem azért nem tudjuk hogy ne ,,szorongjunk" utolsó nap.
2013. júl. 10. 20:09
12/22 anonim válasza:
Én nem szeretném tudni. Sosem tudhatom hogy két nap múlva halok meg, két év múlva, vagy 20 év múlva. Ennek így van egy kis "sejtelmessége", azt hiszem ez adja maga a halál egész misztikusságát.
Nem lenne jó érzés úgy élnem, hogy számolgathatnám mennyi van még hátra.
De hogy ezt átfordítsam családtagokra. Még nehezebb lenne azt megélni, hogy a szeretteimnek tudom mennyi van még.
13/22 anonim válasza:
Jobban hajlok a nem, mint az igen fele. Jobb ez így, hogy nem tudja senki pontosan, mikor jön el az ideje.:)
15/22 homo ludensz válasza:
Képzeljétek el mit érezhetnek azok az elitéltek ott a Halálsoron. Ők már nagy valószínűséggel tudják hogy mikor. A Teremtés nagy ajándéka hogy nem tudjuk. Néhány mentálisan szilárd egyén talán képes rá hogy elrendezze az ügyeit,végrendelkezzen még ép elmével ez dicséretes. Hasonló helyzetben én sem tudnám hogy viselkednék de tudom hogy egyszer át fogom "élni".
19/22 anonim válasza:
Megnőne a bűnözés, ha tudnánk. Sokan gyilkosságot is kipróbálnák vagy nem vennének fel munkára, ha munkáltató tudná, hogy egy-két hét van(de kellene munka). Ha csak én tudnám a Földön, akkor azért nem lenne rossz annyira, mert nem félek tőle, de lehet p*ov*identet felvennék előtte, meg életbiztosítást szeretteimnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!