Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnél nagy hatalmú ember...

Szeretnél nagy hatalmú ember lenni?

Figyelt kérdés
Kérlek, ha tudod, indokold is meg a válaszodat! :)

2020. aug. 30. 06:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Oké #10, azt mindenki tudta, hogy tele vagyunk ilyen hasznavehetetlen senkiháziakkal is, akiket csak ütni lehet, ha azt szeretnéd, hogy csináljanak is valamit, amihez persze tudás meg jóindulat nemigen kell. Aki az orránál tovább nem lát, attól eddig se vártunk sokat, kár volt fáradnod, hogy vázold az ezzel kapcsolatos primitív álláspontodat. De azért sok szerencsét a gazdagsághoz!
2020. szept. 2. 06:32
 12/27 A kérdező kommentje:

10. válaszolóval egyetértek.

Ne hurrogjátok már le az őszinteségéért, eddig még az volt a baj, hogy mindenki hazudozik. :D

2020. szept. 2. 06:50
 13/27 anonim ***** válasza:

OOOO látom megszólalt Jézus Krisztus. (11). Erre szokták mondani hogy szólj igazat és betörik a fejed. Meg azt hogy az igazság jobban éget mint a napfény. Én csak azt mondtam el amit az emberek cirka 95%-a tenne a hatalommal. Mínusz Kalkuttai Szent Teréz meg még talán 20 másik ember.

Nem kell itt nyomni az álszent dumát a világ megváltásáról. Mese habbal.

Mint amikor a Qrvázó férfiakat nézik le akiknek nincs kapcsolatuk mert nekik csak az kell. A többi 90% meg álszentbe nyomja hogy így szeretlek úgy szeretlek meg harmonikus család. Azt mindegyik szétcsalja a másikat. (A nagynénén is a nagyanyám szeretőjétől született.) Meg tombol a családon belüli erőszak meg a pedofília. Úgy hallgattok róla szar a fűbe. Több 10 Ezer ilyen eset van. Álszentek !

De ha valaki igazat szól, le kell csapni.

2020. szept. 2. 18:26
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy az az igaz rád, amit te hiszel magadról. Csak szólok, mielőtt teljesen bemennél ebbe a roppant eredeti szerepedbe.
2020. szept. 2. 20:45
 15/27 A kérdező kommentje:

20:45

Ezt ugye nekem írtad?

Szerinted hogyan lehetne azt megtudni magunkról, hogy milyen szerepben éreznénk jól magunkat?

Egyébként köszönöm az eddigi válaszaitokat, nyugodtan írhattok még! (=

2020. szept. 2. 21:09
 16/27 anonim ***** válasza:
A szerepmentesség az egyetlen ésszerű opció, amikor meghatározod magadat.
2020. szept. 2. 21:11
 17/27 A kérdező kommentje:

De ha még nem voltam egy adott helyzetben, honnan dönthetném el, hogy jó lenne-e nekem vagy sem?

Lehet, hogy már észre sem veszem, ha megjátszom magam, mert olyan sokszor csináltam már. :(

Pedig nem szerettem volna...

Vagy lehet, hogy mégis.

Nem ismerem magam. Valamiért nem tudom megérteni ezt a világot. Én itt nem találom a helyem.

Mindenki értelmes választ adott a kérdésemre, én pedig továbbra sem értek semmit.

Miért lehet ez?

Lehet, hogy ennyire ostoba vagyok?

Vagy csak ilyen a jellemem?

Szerintetek mit kellene tennem?

2020. szept. 2. 21:41
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Van az a mondás hogy a pénz érmékbe vert szabadság. Aminek kimondottan sok köze van a hatomhoz. Mindössze az idő az egyetlen olyan dolog ami nem vehető / szerezhető meg még a leghatalmasabb embernek sem.
2020. szept. 2. 22:05
 19/27 anonim ***** válasza:

# 17

nem vagy ostoba, csak kérdezel és biztosra szeretnél menni

valahogy én is ilyen vagyok

2020. szept. 3. 12:26
 20/27 anonim ***** válasza:
Szeretnek, monda 2 tervem az életben jo, amúgy meg jo kapitány lennek és értek a dolgokhoz és jól gondolkodom tehát nekem nem artanak mert túl járok az eszukon😂
2020. szept. 19. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!