Szeretnél nagy hatalmú ember lenni?
10. válaszolóval egyetértek.
Ne hurrogjátok már le az őszinteségéért, eddig még az volt a baj, hogy mindenki hazudozik. :D
OOOO látom megszólalt Jézus Krisztus. (11). Erre szokták mondani hogy szólj igazat és betörik a fejed. Meg azt hogy az igazság jobban éget mint a napfény. Én csak azt mondtam el amit az emberek cirka 95%-a tenne a hatalommal. Mínusz Kalkuttai Szent Teréz meg még talán 20 másik ember.
Nem kell itt nyomni az álszent dumát a világ megváltásáról. Mese habbal.
Mint amikor a Qrvázó férfiakat nézik le akiknek nincs kapcsolatuk mert nekik csak az kell. A többi 90% meg álszentbe nyomja hogy így szeretlek úgy szeretlek meg harmonikus család. Azt mindegyik szétcsalja a másikat. (A nagynénén is a nagyanyám szeretőjétől született.) Meg tombol a családon belüli erőszak meg a pedofília. Úgy hallgattok róla szar a fűbe. Több 10 Ezer ilyen eset van. Álszentek !
De ha valaki igazat szól, le kell csapni.
20:45
Ezt ugye nekem írtad?
Szerinted hogyan lehetne azt megtudni magunkról, hogy milyen szerepben éreznénk jól magunkat?
Egyébként köszönöm az eddigi válaszaitokat, nyugodtan írhattok még! (=
De ha még nem voltam egy adott helyzetben, honnan dönthetném el, hogy jó lenne-e nekem vagy sem?
Lehet, hogy már észre sem veszem, ha megjátszom magam, mert olyan sokszor csináltam már. :(
Pedig nem szerettem volna...
Vagy lehet, hogy mégis.
Nem ismerem magam. Valamiért nem tudom megérteni ezt a világot. Én itt nem találom a helyem.
Mindenki értelmes választ adott a kérdésemre, én pedig továbbra sem értek semmit.
Miért lehet ez?
Lehet, hogy ennyire ostoba vagyok?
Vagy csak ilyen a jellemem?
Szerintetek mit kellene tennem?
# 17
nem vagy ostoba, csak kérdezel és biztosra szeretnél menni
valahogy én is ilyen vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!