Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel foglalkoznál, ha a...

Mivel foglalkoznál, ha a szüleiden múlna?

Figyelt kérdés
És amúgy?
2010. aug. 5. 00:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

18:19, köszönöm a bíztatást :) Igazából az a legrosszabb, hogy lenne fülem a zenéhez, és érzékem a sporthoz, de én már máson töröm a fejem - nem akarom, hogy újra beletörjön a bicskám bármelyikbe is.

Sokszor gondolkoztam azon, hogy akkor mit is szeretnék én, és egy ideje a nyelvészet körül forognak a gondolataim. Ez szép és jó, de nem megyek vele sokra.

Ha másokat kérdezek arról, hogy szerintük milyen foglalkozás illene hozzám, mindig azt a választ kapom, hogy kritikus, újságíró, író, festő. Ezek is tetszenek, de egyiket sem tartom "igazi" munkának, mert nem állandóak. Nem történik mindig természeti katasztrófa, amiről cikkezni lehetne, nem mindig jön az ihlet az íráshoz vagy a festéshez, a kritikáim minősége, erőssége pedig attól függne, hogy éppen milyen hangulatban vagyok.

Egyelőre örülni fogok, ha sikerül leérettségiznem és megkaparintanom az angol és a német nyelvvizsgát. Utána szeretnék még pár nyelvet tanulni, végül lehet, hogy fordítónak állok :)

(Bocsánat a hosszú szövegért, kissé elbambultam, miközben írtam... ^^")

2010. aug. 8. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:

A 18:19-es vagyok Meg az első is csak azt nem mondtam!

Én szakács vagyok! vagyis csak tanonc! Ez volt az álom! Be fejeztem a 8. osztály, meg volt midnen mehettem volna 4 éves iskolába először állat orvos akartam lenni még pár éve utána ez is az is! De a 8. végén elhatároztam hogy én bizony szakács leszek! Nem érdekel senki és ne áljon senki az utamba! Azt mondták mérnök lehetnék! Nagyon jó tanuló voltam meg minden tökéletes volt! De ez lett az álmom! És most örülök hogy annak tanulhatok amit szeretnék

"Ma mosoly, holnap könnyek

Ma még nehéz, holnap már könnyebb

Nézz az égre, a legszebb fényre

S láss egy álmot és harcolj érte."

Nekem ez nagyon tetszik és sokszor jól jön! :)

Szeretek élni, és ez manapság jó dolog és sajnos ritka!

2010. aug. 9. 00:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Rám volt hagyva a döntés, de ha nem tudtam volna, hogy mi legyek, akkor apum valószínűleg sofőrt nevelt volna belőlem, mert már generációk óta sofőr volt mindenki. Nálam ez annyira megtört, hogy még személyautót sem tudok vezetni. Egyébként pincér leszek, ha elvégzem a sulit.
2010. okt. 2. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!