Mivel foglalkoznál, ha a szüleiden múlna?
Figyelt kérdés
És amúgy?2010. aug. 5. 00:54
1/13 anonim válasza:
Szüleim rám hagyták a döntést! Nekik minden tetszett ami nekem is és megértettek, de én szakács akartam lenni! Fel vettek és az is vagyok! :) :D És nagyon szeretem a szakmát!
2/13 anonim válasza:
Szüleim szerint: a szakmámban kéne. (bútorasztalos)
Én szerintem: szerződéses katona.
3/13 anonim válasza:
A szüleim sosem mondták meg, hogy mivel foglalkozzak. Amúgy meg szociális munkás szeretnék lenni, és nagy valószínűséggel tényleg az leszek.
4/13 anonim válasza:
Amivel akarnék! Amúgy pedig avval amivel majd akarni fogok. :D
5/13 anonim válasza:
Ügyvédnek akartak,de marketing és reklámügyintéző lettem :D
Elfogadták.
6/13 anonim válasza:
azt akarja,hogy gyógyszerész legyek,de vegyészmérnök leszek.
7/13 anonim válasza:
Szuleim szerint:ugyved
Szerintem: szineszno
8/13 anonim válasza:
Anyám zenészt akart belőlem csinálni, csak nem volt lehetőségem tanulni ilyesmit, apám meg sportolót, ezt viszont túl későn találta ki, és így már nem volt erőm hozzá.
Amúgy meg nem tudom. Valószínűleg nem lesz belőlem több egy utcaseprőnél. Szívesen foglalkoztam volna azokkal a dolgokkal, amit a szüleim szántak nekem, de nem erőltettek semmit, így meg ellustultam, és már nem érdekel az egész.
Sajnálom, hogy sosem lehetnek rám büszkék.
9/13 anonim válasza:
Utolsónak! Szerintem sosem késő arra hogy egyszer büszkék legyenek rád! Sosem késő! Ne add fel! Ha fel adod tényleg nem lesznek!
10/13 anonim válasza:
engem ügyvédnek akarnak,de valószínüleg médiaszakon végzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!