Nagyon introvertált vagyok, hogyan lehetnék kicsit extrovertáltabb? Utálok emberek társaságában lenni...
Figyelt kérdés
Addig vágyom emberek társaságára, amíg ez meg nem valósul, utána rájövök, hogy ez nem nekem való, és egyedül akarok lenni... Munkában is 4-en dolgozunk egy irodában, amíg mindenki bent van, frusztráltan érzem magam, nem tudok a munkára koncentrálni, ha egyedül vagyok bent, felszabadultnak érzem magam. Lehet ezen változtatni? Nem akarok egész életemben egyedül lenni, de egyszerűen annyira nem igénylem mások társaságát, egész nap el tudnék lenni egyedül... Kivéve anyukámat, vele szeretek időt tölteni, de kb. ő az egyetlen. Szerintem nem oké ez így.2020. aug. 8. 18:32
11/11 anonim válasza:
Utolsó abból gondolom, hogy én is az vagyok és én is vágyok társaságra, csak egyszerűen élesben nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!