Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a sz@r van velem? :' (

Mi a sz@r van velem? :' (

Figyelt kérdés

nem tudom miért, de egyszerűen nem merek élni, vagy nem is tudom ..

18 éves vagyok már de egyfolytában csak halogatom az életet, ezt úgy értem, hogy nem csinálok semmit, nem járok bulizni kb barátaim sincsenek...

Nem tudom miért van ez egyfolytában csak kifogásokat keresek.. majd akkor ha nem leszek pattanásos, majd több pénzem lesz...stb.

Egyszerűen nem tudom mi ez.

valahogy úgy érzem, még nem felelek meg azoknak akik közé tartozni szeretnék.

egyszerűen beleőrülök ebbe!

2010. aug. 3. 17:40
1 2
 11/17 haggyámán ***** válasza:

Valami hasonló fogalmazódott meg bennem is.

Ne rinyálj, hanem tegyél ellene.

Egyszer mindent lesz*rni, mint megmozdulni, és tenni, ami tenni kellene.

Mit szeretnél majd dolgozni? Miért nincsenek barátaid? Miért keresel folyamatosan kifogásokat.

Ezekre próbálj magadban válaszolni. :)

2010. aug. 3. 22:26
 12/17 haggyámán ***** válasza:
Jav.: *Egyszerűbb
2010. aug. 3. 22:27
 13/17 A kérdező kommentje:
igen am sztem az a bajom, hogy már bepunyultam ... és most, hogy változtatni akarok ez a megszokott semmit tevés visszafog, de most már tenni fogok ellene!
2010. aug. 3. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:
én szorítok! :)
2010. aug. 5. 00:17
 15/17 A kérdező kommentje:
köszi :D
2010. aug. 5. 00:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez az érzés bennem is így van, én írtam ezt a kérdés " Kinek az élete ez? Valóban az enyém lenne? Talán ketten vagyunk? " csak nekem kicsit más... talán... de én is sokszor érzem úgy ha nem az enyém az életem akkor könnyebb lenne kilépni belőle. Több éven át járt nekem is a fejemben még ma is van mikor napi rendszerességgel eszembe jut, mert nem bírom ezt az állapotot, ami ott van benne amit írtam.

Sokszor eszembe jutott, akasztás? Ugrás? Vonat? Fulladás? Sok eseten gondolkodtam melyik a gyorsabb, lehet beteges, de én 25 éves koromig még ki várom mi lesz velem.

2010. aug. 7. 09:24
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát azért ez már túlzás... öngyilkos ne legyél...

én csak nem vagyok megelégedve magammal, még.

2010. aug. 7. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!