Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi szeretnél lenni, ha felnősz...

Mi szeretnél lenni, ha felnősz/ Mi szerettél volna lenni kiskorodban?

Figyelt kérdés
:)
2010. aug. 2. 18:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
14 vagyok. SZínésznő akarok lenni, odakint amerikába. Hát... asszem a földön kéne maradnom, szóval inkább az írásra koncentrálok, meg a nyelvekre. Talá ezek összejöhetnek..
2010. aug. 4. 14:48
 32/35 anonim ***** válasza:
En szineszno szeretnek lenni!!!Remelem sikerulni fog szurkoljatok!!!
2010. aug. 6. 14:47
 33/35 anonim ***** válasza:
ja es az ellotem szoloval hasonloan Amerikaba!!!
2010. aug. 6. 14:50
 34/35 anonim válasza:
Én kiskoromban manikűrös most meg Óvónéni és ez komoly ezt úgy terveztem el h 8 általános után elvégzem a Pedagógiaképzőt utánna pedig megyek vagy magyar tanár de az inkább mégsem mert tul sokat kell tanulni és amugyis nehéz
2010. aug. 10. 17:08
 35/35 anonim ***** válasza:

Csillagász (komolyan :D), tudós, zenész vagy festő/grafikus.

Most jelenleg inkább az utóbbi kettő amiben nagyon jó vagyok (zongora mellé még gitárt is szívesen tanulnék a közeljövőben, az animátor képzés is nagyon vonz, imádok rajzolni, a rajzfilmeket nagyon szeretem a mai napig :) )

2013. aug. 20. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!