Hogyan lehetnék gátlástalanabb?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 13:23
1/3 anonim válasza:
hát erre születni kell!én is gátlásos vagyok,mindig is az voltam.változni csak úgy tudsz,ha megerőszakolod a gondolataidat,meg persze a korral is rájössz,hogy csak igy működik ez a mocsok világ.sajnos aki gátlástalan,előbb érvényesül,mint az aki gátlásos!próbálkozz!de azért vigyázni!mindennek van határa.
2/3 anonim válasza:
Én is gátlásos vagyok/ voltam, de tényleg, az idő múlásával, és baráti társaság hatására ez oldódott, és így már jobban is érzem magam :D Szerintem járj el bulizni (ha nem teszed) ismeretlenek között lazább lehetsz, nem fogja senki számon kérni mit tettél, vagy lenézni miatta.
3/3 anonim válasza:
menj bulizni oszt igyá! :D
de tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!