Keveset érek az emberek számára?
Figyelt kérdés
Sokszor ezt érzem, és ez így is van. Gyerekként azt gondoltam, hogy felnőttként majd sokkal jobb lesz az életem, de nem így lett, mert mindig csak szívok. Még azt se sikerül elérnem, hogy valaki engem is szeressen, és tiszteljen, mint ahogy a többséget. Egyedül csak a családom szeret, és rájuk számíthatok. Párkapcsolatban még sosem voltam megbecsülve. Ezért is utálom magam nagyrészt, mert a hiba bennem van.2020. júl. 6. 13:40
1/22 anonim válasza:
Nem érsz keveset az emberek számára! Az egyetlen hibád, hogy rosszul választasz, ha nem becsülnek meg, akkor tovább kell lépni, és olyat keresni, aki megteszi.
2/22 anonim válasza:
Az már egy nagyon jó dolog, hogy a családod szeret és számíthatsz rájuk. Sokaknak ez sem adatik meg. Kapcsolatod majd úgyis lesz, a család viszont nem pótolható.
3/22 anonim válasza:
Legalább volt párkapcsolatod. Sokaknak még ennyi sem adatott meg. Ha volt párkapcsolatod, akkor már valamilyen szinten meg vagy becsülve. Akinek még erre sem volt lehetősége az mit mondjon?
4/22 anonim válasza:
Én is értéktelen vagyok sajnos. Ez ilyen, az embernek előbb-utóbb rá kell eszmélnie a dologra, és eszerint élni az életet.
5/22 anonim válasza:
Nekem is az szúrt szemet, hogy a családodra számíthatsz. Na, én ugyanígy vagyok csak a család nélkül. Tök egyedül. Úgyhogy próbáld meg megbecsülni amid van, kapcsolat előbb-utóbb úgy is lesz. De én már nem tudok másik családba születni.
6/22 anonim válasza:
Az, hogy a családodra számíthatsz, ritka nagy ajándék a mai világban! Hidd el, ez a legfontosabb! Ami pedig a párkapcsolatot illeti, dehogyis benned van a hiba. Nem megfelelő emberekkel találkoztál. Én pl. 31 évesen találtam rá az igazira. Nem írtad, hány éves vagy, de fiatalnak gondollak, ne add fel!
7/22 anonim válasza:
Ha így állsz saját magadhoz hozzá akkor ne is csodálkozz, hogy nem viszed semmire
8/22 anonymousreview60 válasza:
Akiknek alacsony az önbecsülése, azok belemennek olyan helyzetekbe/kapcsolatokba, hogy "Ő legalább - ennyit - ad. Más szóba sem állna velem." Emiatt eltűr olyan dolgokat, amiket nem kellene. Ezen úgy lehet változtatni, hogy határozottan kiáll magáért, akár azon az áron is, hogy akkor az adott kapcsolat megszakad.
9/22 anonim válasza:
"Ezen úgy lehet változtatni, hogy határozottan kiáll magáért"
Nem, nem lehet ezen változtatni. Ha legalább is férfi vagy biztosan nem. Ezt a saját káromon tanultam meg. Ha sz*r helyre születtél lehetőségek nélkül, akkor így jártál. Kakaskodhatsz, de hidd el mindig te fogod a rövidebbet húzni...
10/22 anonymousreview60 válasza:
#9, te nem tanulhatsz másik szakmát, nyelvet, hogy előrébb juss? Nagyon merevnek látod az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!