Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egyáltalán értelmem?

Van egyáltalán értelmem?

Figyelt kérdés
Először is leszögezem,nem sajnáltatni akarom magamat,csak nemtudom mitévő legyek.Mindig azon vagyok hogy másoknak egy kis jót vigyek a napjába,hogy tudjam jó kedvre derítettem őket,de közben tudom hogy soha nem leszek igazán boldog én.Anyám öngyilkossága óta nem vagyok ugyanaz az ember.Mindenki azt hiszi hogy egy jófej kedves srác vagyok akivel jókat lehet beszéllgetni,ez így is van,de közben én nem tudom várhatok e még valami jót is az életemben.Van barátnőm(pedig egyáltalán nem vagyok jó képű) 1 éve együtt vagyunk de sosem találkoztunk,mert messze vagyunk egymástól,én küzdöttem a találkozásért,de még mindig nem jött össze,persze,barátnőmnek is sok gondja van,én mellette állok,segítek neki leküzdeni a gondjait.De közben én magam azt gondolom hogy elérhetetlen ábrándok után szaladgállok.Egyszerre utállom is az életemet meg nem is,azt hiszik megérthetik a gondjaimat,de világéletemben egy láthatatlan burokban élltem,nincs akaratom hogy megmutassam én is vihetem valamire az életben.Rosszul esik hogy az utcán megbámulnak,persze hozzá szokhattam volna,de akkor is rossz.Nem tudom mit tehetnék,szeretném azt hinni hogy számítok valamit,de attól tartok hogy ez nem igaz.Vannak barátaim,kevesen,de vannak,de ők sem tudják visszaadni azt az önmagamat aki voltam,szinte semmi nincs ami igazán boldoggá tenne az életben.Szerintetek van értelme annak hogy én erre a világra jöttem,vihetem én még egyáltalán valamire,vagy ilyen csődtömeg maradok,aki még jobban befelé fordul?Nem kell hazudni,nyugodtan mondjátok az igazságot.Bunkók kíméljenek,nem vagyok vicces kedvemben
2010. aug. 1. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Sajnálom a helyzetedet.De megtudlak érteni nagyon is.Olykor én is érzek ilyet.Sőt,mostanában elég gyakran.Nekem nincs fiúm se,barátaim is alig vannak.Néha úgy érzem jobb lenne, ha meg sem születtem volna.De én azt tudom neked mondani, hogy egyszer majd eljöna z az idő mikor Te is jól fogod magad érezni, lesz egy jobb korszakod hidd el:) Én is hiszek ebbe.

De több tanácsot nem tudok mondani bocsi:/

18l

2010. aug. 1. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én is nagyon sajnálom. de hidd el viszed még valamire, csak nem kell feladni ... amúgy megkérdezhetem hány éves vagy? (:

és igenis van értelmed!

2010. aug. 1. 21:17
 3/5 A kérdező kommentje:
17 és fél vagyok
2010. aug. 1. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem hasznos a válasz, de ezt akár én is írhattam volna. Manapság sokan éreznek így. Addig örülj amíg a barátnőd szeret, értékeld azt, ami van. Ez egy csodálatos dolog. Ne gondolj a múltra, az már történelem. próbálj meg cselekvő ember lenni, tenni a jövőért, valami hasznosat tenni. Tanulj, eddz(ezt így kell írni?), fejleszd magad! Pontosan sajnos nem tudom, hogy mit kéne tenni. Mindenkinek vannak problémái. Ez a dolog fejben dől el. Kell önbecsülés, is sikerélmények. Ez fontos. Talán kicsit segítettem.

Sok Sikert!

2010. aug. 2. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el Rhonda Byrne-től a The secret /A titok/ című könyvet!

Sok szerencsét!!! És soha ne add fel!Én szurkolok!!!:D

2010. aug. 2. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!