Mennyi pénzre lenne szükséged és mire költenéd?
Figyelt kérdés
Feltétel: csak magadra költheted!2020. jún. 2. 15:08
11/14 anonim válasza:
Nekem néhány milliárd kéne, abból csinálnék egy céget, jól elélnék életem végéig és ennyi. De ha csak kevesebb lehetne, akkor vennék egy szép házat Budapesten 60-70 millióért és ott ledolgoznám az életem havi 800k-t keresve.
12/14 anonim válasza:
Kb. 30-45 mFt, egy jobb házra/lakásra.
14/14 anonim válasza:
Csak a fogmara kéne 2.5 Misi.
Aztán jöhet egy minőségi használt autó szintén ennyiért. Az álom bringám, 840 ezer.
Egy ház garázzsal, konyha, nappali, 3 háló, dolgozó szoba, pince, légkondi, napelem.. 60-120 Misi .
Pszichológus, heti 15 ezer, 5 éven át 4 Misi.
Emellett napi kaja havi 80 ezer 4 főre. De ez egy matek-fizika-szamtech tanári fizuból is kijön már.
Egy titkárnő, aki az adminisztrációs terheket leveszi 3 tanár válláról napi 8-10 óta munkával, ezt rendesen megfizetni nettó 40 dolláros napi bérrel, az 100 dollár naponta adózás előtt... Szóval éves 10 millió éves szinten, az 30 évig... Inflációval 2 milliárd kB.
Szóval igen. Végtelen pénz kéne egy olyan élet színvonalért, ami élhetőbb, de nem túlzott luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!