Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Már jó ideje nem akarok senkit magam körül,csak is a családot se barátokat,ha még is szeretnék találkozni valakivel,akkor is csak 1 személlyel és vmi nyugis dolgot csinálni...msn-en is rengeteget lógtam,de már inkább kerülöm,senkivel egy szót nem akarok váltani.Senkit nem akarok magam körül, csak is a szüleimet. Pasiról meg ne is beszéljünk azt meg végképp nem szeretnék!Pedig sokan próbálkoznak,de mondom,hogy én még nem akarok és tök jó így egyedül.Nem sokára megyek új suliba, ugye szeptembertől,de ezt se várom leginkább azért,mert emberek közt leszek és ezt se szeretném,nem szeretnék barátkozni, egyedül akarok lenni,de nem tudom mért?Semmi olyan nem történt velem,ami miatt ennyire megváltoztatott volna...Régebben rengeteg verset is írtam,de ma már ihletem sincs és mint ha kezdeném elveszíteni a művészi hajlamaimat....rajzoltam, írtam,de ma már semmi csak unom magam és senkit nem akarok látni a szüleimen kívül....

Mi történhetett?Ne haragudjatok,hogy ilyen hosszú lett,de kérlek segítsetek!Mi baj lehet?

Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!15/L

2010. júl. 30. 13:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia,köszi a választ lehet,hogy igazad van,de nagyon nem akarok mással találkozni és beszélgetni és mint írtam, az msnt is kerülöm,mert senkivel nincs kedvem dumálni;)

Már jó ideje fent se voltam.

2010. aug. 1. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!