Vajon szeretni fog-e valaki, kellek-e valakinek?
milyen vicces valaki XD
Szóval, én 13 évesen 164 cm vagyok.
Legalacsonyabb osztálytársam akörül van, mint te.
Na és?
Nem a magasságon múlik.
Alsóban én álltam a tornasor legelején. Aztán volt aki 4. évvégére leelőzött.
Pár hónapon keresztül mondogattam magamnak, hogy nőnöm kell, nekem kell legyek a legmagasabb.
Most 2. vagyok a sorban.
Igazából 4. lennék, csak évközben nem cseréltünk helyet.
Beletörődtem. Nem a magasságon múlik.
Aki szeret, az így is szeretni fog, alacsonyan!
Fiú vagy vagy lány vagy???
Kicsit csúnyább ... kicsit kics is ... De a miénk!
Haahaaaaa xD
Tényleg ne foglalkozz az idióta válaszokkal. És ez a fő: ne hagyd magad, és ne hagyd, hogy az önbecsülésedet még jobban ledöngöljék egyesek...
Én azt gondolom, mindig annak kell örülni az életben, ami van. Az nagyon fontos, hogy megértő barátaid vannak. Ezt kevesen mondhatják el, tehát máris van valami, ami Neked van... mások pedig talán épp barátok után siránkoznak....
Ha vannak barátaid, akik megértenek, nyilvánvalóan belülről végképp semmi baj nincs Veled... hisz ha lenne, akkor elkerülnének.
A magasságodon nem tudsz változtatni. Azzal foglalkozz, amin tudsz változtatni (már ha akarsz egyáltalán, és nem csak sajnáltatni akarod magad). Ne lásd magad csúnyának, lásd magad jó képű gyereknek, hidd el, sőt tudd magadról, hogy az vagy... És ha a belső kisugárzásod megváltozik (jó irányba), akkor már észre sem veszi senki, hogy alacsonyabb vagy nálunk...Az alacsony termetedhez ne társíts magadnak egy önbizalom hiányos, gátlásos, félszeg személyiséget is, mert azzal rengeteget ártasz magadnak....és csak magadnak ártasz ezzel; annyira, hogy ha esetleg megnősz, akkorára, mint a kortársaid, a gátlásod már túlnőtt rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!