Hogyan dolgozzam fel hogy az álmaim sose fognak megvalósulni?
Figyelt kérdés
Elég hosszú sztori, és tényleg mielőtt bárki mondaná hogy ne add fel, stb, már nagyon régóta dolgozom ezen, és igazából meg is valósítottam, de nem úgy sült el ahogy vártam, az életemben pedig semmi sem változott. Éveket pazaroltam el a fiatalságomból külföldön ezért az álomért, és annyit értem el vele, hogy egy barátom sincs, én pedig ittvagyok teljesen egyedül a karanténban. Jelenleg az a tervem, hogy hazamegyek, és élvezem ami még megmaradt a fiatalságomból, új barátokat szerzek, új élményeket, és megpróbálok boldog lenni ott, ahol vagyok. Szóval a kérdésem kicsit csalóka, mivel tudom mit kell tennem, ezért inkább átfogalmazom :D hogyan rakjam le az elvárásaimat az élettel kapcsolatban, és hogy érjem el, hogy ne fájjon hogy egyáltalán nem vagyok különleges, és hogy egy egszerű emberként halok meg, hogyan érjem el, hogy egy szimpla élet boldoggá tudjon tenni, hogy szabaduljak meg az ambícióimtól? Mivel úgy érzem, ha tovább küzdök ezért az álomért az olyan, mintha egy halott virágot öntöznék...még van időm újrakezdeni, és nem akarok 35 évesen egy nap majd visszanézni és azt mondani hogy b@sszus, nem éltem semmit mert mentem mint a marha egy hulyeségért amire eleve esélyem se volt soha, mert nem olyan társadalmi osztálbya születtem és nincs olyan hátterem hogy ezt megvalósítsam. Nem akarok megkeseredett lenni és mindent egy lapra feltenni. Nagyon fáj beletörődni hogy elbuktam, de tudom hogy legalább megpróbáltam, viszont most valahogy el kell fejeljtenem az egészet. Milyen mentalitást tudnék kifejleszteni, hogy ez ne fájjon? Jogyan fogadjam el, hogyan engedjem el a jövőt amit megálmodtam, de sosem érhetem el? Help plz2020. máj. 19. 15:11
1/5 anonim válasza:
Hát... hogy 35 évesen ilyen kérdést írsz ki már jel arra, hogy valami különleges kis hópihének képzeled magad akit most sajnálni kell.
Az egyetlen működő tanács az, hogy nőjj fel és hagyd abba a siránkozást. Megpróbáltad? Igen. Nem jöhet össze minden.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 35, csak egy példa volt hogy nem akarok olyankor visszanézni :D még jóval 30 alatt vagyok, ezért tettem fel a kérdést.
És azért siránkozok, mert konkrétan 7 év tervezését, álmodozását, és kemény munkáját temetem most el, had gyászoljam már meg rendesen :D Tudom, ez csak nekem tragédia, de azért meghallgatnék még pát embert, hátha van valakinek tapasztalata és tud tanácsot adni hogyan bírkózzak meg vele. :)
2020. máj. 19. 17:13
3/5 anonim válasza:
ááá, nem... nem meghallgatni akarod őket hanem csak örülnél ha sajnálnának. Adok egy tanácsot, hogy hogyan bírkózz meg vele: ne legyél punci.
4/5 A kérdező kommentje:
légyszíves ne magadból indulj ki, attól mert nekem van merszem felvállalni az érzéseimet még nem vagyok punci :D tudom hogy van ettől ezerszer rosszabb, és tudom hogy valószínűleg még így is szerencsésebb és jobb élet áll előttem a világ 70%-nál, hisz egészséges vagyok, stb, pusztán rossszul élem meg ezt az önmegvalósítást, mert nekem nem az volt a célom, hogy 75 éves koromig dolgozzak másoknak, majd meghaljak :D és rossz, mert eddig tényleg hittem hogy kemény munkával elérhetem amit akarok, de most fel kellett ébredni, és ehhez szerettem volna egy értelmes tanácsot de úgy látszik a gyk-n csak az idejét pazarolja az ember lol de nem szeretnék veled vitatkozni, ha mindenáron veszekedni akarsz, privátban írhatsz, a végén még én segítek másnak megoldani valamit, mert úgy érzem a te fejedben is van egy elég nagy megoldatlan dolog
2020. máj. 19. 19:44
5/5 anonim válasza:
Kezdj el a jelenben élni, és akkor 35 évesen nem fogsz majd azon gondolkodni, hogy mit csináltál rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!