Ha nagyon akarom megvalósulhat?
Figyelt kérdés
Szeretnék nagyon az orvosira menni. Sajnos későn jött az ötlet, eddig védőnő szerettem volna lenni már vagy 2 éve aztán nem rég magasabbra helyeztem a mércét. Sok időt gondolkodtam a dolgon, hogy tényleg ezt akarom-e, gyerekorvos lenni, rettentően nagy felelősség, mondhatni életek vannak a kezedben, de még is nagyon szeretnék segíteni. 17 vagyok, már nem érzem ezt olyan hóbortnak, amit majd egyszer kinövök, jövőre érettségizek és nincs sok időm bepótolni azt ami kimaradt. A biológia tanárnőm is az szeretett volna lenni és a védőnőm is, nekik nem sikerült. Az osztályfőnököm nyíltan meg is mondta, hogy nem bántani akar vele de nem fogok bekerülni, mert lehet hogy bioszból nagyon jó vagyok és van érzékem a dolgokhoz, attól függetlenül nem vagyok kitűnő mindenből és olyanoknak sem sikerül. Két emelt szintűt szerettem volna angolból és bioszból, de kiderült hogy kéne a kémia is, viszont nekünk fakt sem indult egyáltalán, nem tudom hogyan lehetne megoldani. Meg tudnám csinálni, hogy nyáron előveszem az összes kémia könyvet és megtanulom, mivel nekem suliban ebben az évben már kémia órám sincs, de érzem ha nyáron ráállnék meg lenne. Vagy szerintetek is hagyjam az egészet ? :/2012. dec. 3. 18:16
1/2 anonim válasza:
Nincs lehetetlen ilyen esetben, ne hallgass senkire. Egy próbálkozást megér a felvételi, addig is tanulj mint a gép. Ha nem sikerült még mindig próbálkozhatsz következő évben, és addig is csinálhatsz valami hasznosat+tanulhatsz. Ennyit megér hogy az legyél ami lenni akarsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. dec. 3. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!