Miért van az, hogy ha álmodok valamit akkor az gyakran megvalósul?
Figyelt kérdés
ha álmodok akkor vagy megvalósul vagy deja vu érzésem lesz. (kérlek titeket normális válaszokat írjatok!)2012. szept. 17. 21:45
1/3 anonim válasza:
A miertjet nem tudom,develem is megesett tobbszor.
Pont a multheten volt ez . Este alvas elott mindig olyan dolgokra gondolok,amik jok lennenek ,ha megtortennenek,egyszoval 'almodozok....es elkepzeltem egy helyzetet egy nekem tetszo fiuval(nem kell rosszra gondolni xd) es a suliban pont azon a helyen osszefutottunk stb.. Fura dolognak talaltam.
2/3 anonim válasza:
hát remélem az nem fog megvalósulni h pucér leszek a suliban :S mert legutóbb ezt álmodtam..
3/3 anonim válasza:
Nálam is ez van. De csak árnyaltan, vagy hogy is fogalmazzak. Pl:
Az álmodtam, hogy a barátomat és a munkatársát közúti baleset érte. Erreföl a munkatársa úgy fordult balra, hogy nem indexelt, és szét sem nézett.
Vagy azt álmodtam, hogy leszidtam egy pénztárost, és másnap véletlen kétszer sikerült behúzniuk egy terméket.
Sok ilyen sztorim van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!