Mennyire hiszel abban, hogy amit leírsz egy lapra és akarsz az megvalósul?
Ezt részleteznéd nekem? Leírod és akkor mit csinálsz?
(Én olyanról hallottam, hogy ezután a mássalhangzókból egy rajzolatot csinálsz és azt kell nézned úgy hogy közben semmire sem gondolsz.)
Ez iszonyat hülyeség sztem :'D
Nem attól teljesül amit leirtál, hogy hú te leirtad... Hanem ha teszel is érte vmit.
Jó az lehet, hogy vkit motivál vmiféleképpen, ha leirja, de ha csak ülsz és nézed a fecnit, nem hiszem, hogy megváltod a világot xD.
nem hiszek benne. az biztos, hogy ahhoz hogy valami (valami jó, mert a rosszat ugye senki sem akarja) megvalósuljon, nagyon akarni kell.
de ez a logika visszafelé nem igaz, nem fog valami csak azért megvalósulni, mert akarod, és leírod egy lapra.
sajnos ez nem így működik. :)
Szerintem azért sikerülhet,mert ha már leírod erős az elhatározásod.
Többször eszedbe jut,hogy ezt leírtad,véghez kell vinned,küzdened kell érte,és talán ez erősebbé tesz
Írd le légyszives egy lapra: "A második válaszoló jövő héten kőgazdag lesz, megtalálja álmai nőjét és boldogan élnek míg meg nem halnak, természetesen nem mostanában." :D
Egyébként sztem ez kicsit önhipnózis-szerű, nem azon van a hangsúly, hogy akarni kell, hanem azon, hogy a tudatalatti "elhiggye". Legalábbis én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!