Szerintetek az is lehet életcél valakinél, hogy elfussanak a legfrissebb játékok a gépén?
adom #2 szavait. Egy ilyet legrosszabb esetben max. 1 év alatt össze lehet hozni. Bár mondjuk Azzal már nem értek egyet, hogy "legfeljebb rövidtávú". Inkább közepesnek mondanám. Az én egyéni véleményem szerint:
-Rövid: 1-30 nap alatt teljesíthető
-Közepes: 30-naptól 4-5 évig teljesíthető
-Hosszú: 4-5 évtől felfelé teljesíthető
De hogy élet cél legyen az olyan amit már nem fiatal korodban akarsz elérni. (feltéve ha fiatal vagy és nem 50 éves ember)
Szóval egy gép (amin fut minden max. grafikán, 60+fps, minden csicsa és minden max.) hellyel-közzel 2-3 év, HA komolyan veszed.
Lehet, tekintve, hogy mindig új kütyük és játékok jönnek ki és 2-3 évente el is avulnak a cuccok. Viszont ha egész életedben minden pénzed és időd játékgépekre és játékokra költenéd (meg esetleg kiegészítőkre mint VR és egyebek) az egy elég szánalmas életcél hogy őszinte legyek.
Sőt igazából minél kevesebb idő és energia megy el hülyeségekre annál jobb. :)
most jut eszembe hogy kicsit ****** írtam. (#3 vagyok).
Így utólag lehet életcél abban az esetben, ha csak nagyon nehezen tudod teljesíteni. pl 13 éves vagy és így akarsz gépet. Akkor lehet hogy életcélnak is felfogható. De még mindig nem mondom, hogy jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!