Mit szeretsz legjobban az életedben? Mi az életed értelme?
Az élet értelme az hogy minnél változatosabb génekkel rendelkező és minnél több utódot hozz a világra.
A többi csak mellékterméke az életnek.
Nincs értelme, nincs célom. Csak vagyok.
Mindig is teher volt számomra, hogy dolgokat kell megtennem, célokat kell elérnem.
A családi szeretet mert tudja az ember van akikhez tartozik.
Szeretem a munkámat jó a társaság,hobbim a számítógép azt tanultam érdekelt.
Az élet bilológiailag vett értelmet egyes nagyon helyesen leírta. De az ember ennél többet akar, így azt ne ragozzuk tovább. Az emberi élet ideológiai célja a boldogságkeresés. Boldog pedig akkor lesz valaki, ha halad. Ilyenek vagyunk, nem tudunk nyugodni. Még a csúcsról is elindulunk, pedig tudjuk, hogy csak lefelé vezet minden út.
A mostani életemben egyébként a szabadságomat szeretem a legjobban. A csemetéim mind önállóak már, s noha elfogadják, nem igénylik a segítségemet. A párommal évtizedek óta töretlenül imádjuk egymást, így aztán a 9000 nm-en, melybe beletartozik egy kis fenyves, egy kis akácos, egy kis tó, kert, miegymás, remekül elvagyok, bármerre fordul is a világ rúdja odakint.
De tudunk nyugodni. Döntés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!