Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most rosszul éreznéd magad a...

Most rosszul éreznéd magad a helyemben, vagy nem?

Figyelt kérdés
Meghalt az egyik volt osztálytársam.Őmiatta kellett otthagynom az iskolát 9.ik után.Állandóan szivatott,ma reggel olvastam a gyászhírdetések között a nevét,és hogy az iskola is részvétét nyilvánítja.De egyszerűen nem tudom magam rosszul érezni,nézve azt,hogy miatta kellett feladnom a terveimet,a jövőmet.Persze a saját hülyeségéből halt meg,ez is rátesz még egy lapáttal.
2010. júl. 27. 23:52
1 2
 11/19 haggyámán ***** válasza:

Ezt nem így kell felfogni. Ott kellett miatta hagyni az iskolát, oké. De te viszont hagytad, hogy szekáljon. Kettőn áll a vásár.

Én is abbahagytam, a focizást egy személy miatt. Ahogy csak tudott, mindig szemétkedett velem. Direkt, brutálisan alám csúszott estébé. De nem örülnék neki, ha meghalna. Mert amúgy sokan kedvelik. És nekik bizony hiányozna. Biztos ez a gyerek is sokaknak hiányzik.

Egy ajtó becsukódott előttem, egy másik kinyitódott.

A focizást abbahagytam, ugyanakkor lett barátnőm. A barátnőm elhagyott, találtam egy nagyon jó baráti társaságot (sátorozás, kerti partyk, stb.)

Gondolom neked is van valami, ami kárpótolt ezért.

2010. júl. 28. 14:24
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Érezze rosszul magát aki szerette. Én bontanék egy sört a helyedben és elégedetten aludnék. Azért a temetésre ne menj el hangosan nevetni meg a kutyáddal telehugyoztatni a sírt
2010. júl. 28. 15:50
 13/19 A kérdező kommentje:
a temetése már megvolt,azóta jobban érzem magam,mióta tudom,hogy már nincs.
2010. júl. 28. 16:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Megtudlak érteni. Ha nem érzed rosszul magad miatta az csak jó dolog! Ennyi. Máskora pedig nem kell figyelni.
2010. júl. 28. 21:25
 15/19 anonim válasza:
ha tudsz menj vissza a suliba, amúgy meg minek hagytad magad?? mért nem szóltál neki vissza vagy rugdostad meg jól ??? sose hagyd magad, azzal csak a másik fog örülni h elkergetett a suliból. ne legyen lelkifurdalásod, ő is biztos utált akkor téged és a helyedben ő biztos röhögött volna rajtad....sok szemét ember van a világon...na de halottakról jót vagy semmit :D
2010. júl. 28. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:

21:41

Ez egy baromság "halottakról jót vagy semmit" Ez baromság. Vállaljuk fel, hogy milyen volt, ő egy szemét volt valószínűleg. Ilyen egyszerű.

2010. júl. 31. 22:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez a karma.

szemet- szemért , fogat -fogért , elb@szott életet- elb@szott életért.

Ez csak egy nagyobb dolog kis része .

Ne érezd magad rosszúl . ez van. egyszer mindenki meghal.

2010. aug. 1. 12:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Én elmondom, hogy hogyan érezném magam a helyedben:

A véleményem az lenne, hogy önmagában egy fiatal ember halála megrázó, sajnálom a családot és azokat akik szerették.

Mivel illetlenség a kárörvendés, így illedelmesen csak közönyös lennék a továbbiakban, mint amikor egy vadidegen ember haláláról olvasol.

És ezután: egyszerűen ne foglalkozz vele, ne gondolj rá.

De neked nem kell rosszul érezned magam a történtek miatt.

2010. aug. 1. 18:26
 19/19 anonim ***** válasza:
magad
2010. aug. 1. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!