Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most rosszul éreznéd magad a...

Most rosszul éreznéd magad a helyemben, vagy nem?

Figyelt kérdés
Meghalt az egyik volt osztálytársam.Őmiatta kellett otthagynom az iskolát 9.ik után.Állandóan szivatott,ma reggel olvastam a gyászhírdetések között a nevét,és hogy az iskola is részvétét nyilvánítja.De egyszerűen nem tudom magam rosszul érezni,nézve azt,hogy miatta kellett feladnom a terveimet,a jövőmet.Persze a saját hülyeségéből halt meg,ez is rátesz még egy lapáttal.
2010. júl. 27. 23:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%

Én tuti rosszul érezném magam.Már az is negatívan hatott rám,hogy elolvastam a kérdésed.Én mindig rosszul reagálok az ilyen esetekre.

Amúgy miért halt meg?Mit csinált?(csak kíváncsi vagyok).

2010. júl. 27. 23:57
 2/19 A kérdező kommentje:

szerintem rámismernek,de nemérdekel.

ittasan belement a Halastóba,és elmerült(hírekbe is benne volt)

2010. júl. 27. 23:59
 3/19 anonim ***** válasza:
21%

Én is rosszul érezném magam !

De ha te nem.. akkor szívtelen vagy sztem!

2010. júl. 27. 23:59
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
én nem érezném magam rosszul... bocsi de ez van. szerintem ezt csak az érti meg, akivel történt ilyesmi...
2010. júl. 28. 00:02
 5/19 anonim válasza:
Mi volt a teljes neve?
2010. júl. 28. 00:06
 6/19 A kérdező kommentje:
az mit számít?amúgy nem találnád meg a neten,énis kerestem google-n névre,de nem adott ki semmi értelmeset
2010. júl. 28. 00:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szivtelen szerintem. Mondjak valamit őszintén ? Most is a fejemben van 2 személy aki jelenleg még él, de nem zavarna, hogyha meghalna. Nem is ők érdekelnek különösebben, hanem amin én túlmentem miattuk. Persze mindenkinek más a véleménye, én se mondtam , illetve irtam volna ezeket, 5-6 évvel ezelőtt, de azóta sokminden változott.

Olykor vannak emberek az életünkben, akik elpusztitanak pár dolgot bennünk, amiket később aztán vissza lehet épiteni. De akaratlanul is, elpusztithatnak olyan dolgokat is, amiket talán sose fogunk visszaépiteni, ilyen például a megbocsájtás képessége is. Nem arról van szó, hogy nem tudsz megbocsájtani valakinek, de nem is akarsz. Minek, őszintén ? Amit valamikor lerombolt, azt nem adta vissza senki és csak te tudod valóban min mentél keresztül ameddig felépitetted azt, ami romokban állt.

Talán legbelül megbocsájtottam ezeknek a személyeknek, ettől függetlenül viszont nem akarom a társaságukat és nincs szükségem a létezésükre. Ennyiről szól az egész és ez szerintem érthető és logikus is. Mindazonáltal, hiszek abban, hogy amit elkövettél minden percedben, az utol fog érni előbb vagy utóbb. Ez mindenkire vonatkozik persze és ez a gondolat segit sokszor elaludni éjszakánként.

2010. júl. 28. 00:22
 8/19 A kérdező kommentje:
nemtudom,valahogy nem érzem magam rosszul,mindíg is a bajt kereste,most megtalálta sajnos.
2010. júl. 28. 00:25
 9/19 anonim ***** válasza:
hát figyelj,gondolom nem kivántad a halálát amikor miatta el kellett menned a suliból...és főleg hogy a saját hülyesége miatt halt meg...igy nem vagy szerintem szivtelen.Sajnálni sajnálhatod,hogy meghalt,ez mindenkit megrázna, de nem kell magad rosszul érezni,mert nem miattad halt meg.Amugy mennyi idő telt el,hogy otthagytad a sulit és hogy meghalt?Am Én is ilyen vagyok,hogy mindig rágom magam,hogy most tényleg rosszul kéne éreznem magam miatta.Ja amugy fiu vagy,vagy lány?
2010. júl. 28. 10:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meghalt egy régi osztálytársam (még régeben), az egyik nagyobb ünnep elött.

Akkor arra gondoltam hogy talán mégis létezik isten. Egy r*hadék volt.

2010. júl. 28. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!