Ha itt a gyakorin csúnyát írnak nekem, mit tehetek?
Feljelenthetem azt aki azt írja nekem, hogy B'uzi.
Becsületsértésért?
Honnan tudom meg hol lakik esetleg?
Feljelentheted, én is feljelenthetlek mert sértőnek találom ezt az írásod, de ezzel se lesz semmi. Bárkit bármiért fel lehet jelenteni, de nem gondolod, hogy a rendőrségnek van jobb dolga is? Esetleg vannak komolyabb ügyek is amivel foglalkozhatna az a csapat, mint ez?
Ha itt van bajod bárkivel akkor írj e-mailt és intézkednek.
info@gyakorikerdesek.hu
(Ott van a lap alján is.)
Becsületsértés: "A becsületsértés vétségét követi el, aki a rágalmazás esetén kívül mással szemben a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben, illetve nagy nyilvánosság előtt a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el"
Ebből egyik sem igaz az esetedre.
Rágalmazás esetleg?
"A rágalmazás vétségét követi el, aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ"
Ez sem igaz rád egy privát üzenet esetén. Ha nyilvános lenne, törölnék a moderátorok.
Úgyhogy ülj meg a ***eden, és ne rinyálj. Tényleg úgy viselkedsz mint a 12 éves, akire csúnyát mondtak és megy árulkodni anyuhoz. Legyél már annyira életrevaló, hogy egy random beszólást nem veszel magadra, nemhogy még a rendőrségre szaladgálsz.
Hagyd. Ne foglalkozz az ilyenekkel. Valószínűleg ez az egyetlen érve, mert értelmeset nem tud mondani.
Van egy olyan mondás:
"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lemész az ő szintjükre, ott meg már legyőznek a rutinjukkal."
A másik pedig:
"Egy hülyével vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni: rászarik a táblára, felborítja a bábukat, aztán ugrál, hogy ő nyert."
Szóval: lépj túl ezen, akkor is, ha sértettnek érzed magad. Ha az illető megtudja, hogy elevenedbe talált, akkor valóban ő nyert. Mellőzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!