Gyakran hangokat hallok, mit tehetek?
Sziasztok! Gyakran hangokat hallok, például amikor a családom már alszik, és én fent maradok. (Nem szeretnék senkit se megijeszteni) pár hónapja a neten kidobott egy olyat, hogy 2019 tavaszán kitör a 3. Világháború, és azóta folyton zaklatott vagyok és észrevettem, hogy egyre több hangot hallok. Pl. minden harmadik nap kb azt hallom, hogy kinyílik az ajtó, vagy az ablak és mintha valaki leugrana (mármint az ablakból be a házba). És ez akkor is van, amikor egyedül vagyok itthon. 2 szintes házunk van (mi építettük), és ezeket mindig az emeletről hallom. Régebb pórszívózás közben valamit hallottam, mintha valaki suttogna. Azóta nem merek pórszívózni.. mellesleg sokszor azt érzem, hogy figyelnek engem, vagy hogy áll mögöttem valami, vagy valaki. Jelenleg nem merek aludni, vagy lekapcsolni a villanyt. Félek, hogy egy magas valami terem a szobám sarkában, és nem csinál semmit, csak néz. Sokszor ha este telefonozok, látok mögötte valamit, és amikor félre veszem, nincs ott semmi. De a világháború aggaszt a legjobban. Elmenjek pszichológushoz? Vagy mit tegyek? Talán paranoiás lennék? Segítsetek, kérlek😣
17/L
Gyógyszerrel semmikepp se hagyd magad elkábítani.
Agyógyszer nem segít csak tompítja,elnyomja a gondolatokat egy idore de nem hozza helyre.
Inkább pszichológussal beszélj vagy lelkésszel...bár sok a buta lelkész!
Vannak ám démonok,akik így szórakoztatják az embert.
Tapasztaltam!!!!!
Amúgy nem veszélyesek csak rémisztgetnek a suttyók,rájöttem.
És még amit tapasztaltam,nálam,akkor jelentkeztek hasonlók,amikor legyengült az idegrendszerem...
Ha szedel egy kis idegerősitőt,Omega3,Milgamma stb...az tuti nem árt.
az utolsó commentet kijavíttom mert barátunk hát nem éppenséggel a leghasznosabb tanácsot adta.
Ne vitaminokat szedj mert semmit sem ér hanem inkább egyél több gyümölcsöt.
amúgy szerintem csak ráparázol bár lehet,hogy nem lenne rossz ötlet ellátogatni egy pszichológushoz.
Tapasztalatból írtam.
Én is szedtem Omega3-at.
Mièrt lenne,olyan vészes?
Ha van,olyan gyümölcs,ami jó az idegrendszernek is,akkor egyetértek.
Wow, manapság már nem fokhagymafüzér kell a démonok ellen, hanem Omega három? Kóbor Jancsival? Áh, ezek á máji fijátálok...
Gyermekem, csakhogy észrevettél. Hát, tudod, még a magamfajta istennek is komoly meló felhívni magamra a figyelmet. Na, csak azt akartam jelezni az ugrándozásommal, hogy el ne felejtsd kitölteni totót! Tippelni és blöffölni hasznos dolog, nem jutni vele semmire, főleg rosszindulattal, de azért csak görcsölök tovább, mert isten vagyok! A hangok is megmondták nekem! Bár... lehet, hogy démon vagyok? Ja igen, híres dámon vagyok! Démon Hill!
Nemtudom mi a rossz abban,ha valami erősíti az idegrendszert.
Nem érteni? hogy akkor vannak,ilyen tünetek,amikor gyenge az idegrendszer.
Akkor egyél leányom sok halat meg diót,ha már a gyümölcsöt merték ajánlani.
De ezt is fikázzák,akkor a gyümölcs is le van sz@rva
Akkor tud támadni a gonosz amikor le van gyengülve az idegrendszer...utoljára írom.
Én sokszor voltam kórházban is emiatt,tudom.
Egyébként meg ott sokat segítettek idegerősítővel okoskák.
"Akkor tud támadni a gonosz amikor le van gyengülve az idegrendszer...utoljára írom."
Vagy amikor túlerőben / többségben vannak a gonoszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!