Mit tehetek, hogy ez elmúljon és miért van ez?
Figyelt kérdés
Esténként állandóan egy pánik szerű érzés tör rám,mindig visszahúzódó voltam és nem akartam másokkal barátkozni de mióta elkezdtem barátkozni azokkal akik körülöttem élnek és jobban kijövök velük ,mindig amikor hazaértek egyedül vagyok otthon rám tör egy olyan érzés mintha a halálom előtt lennék mit tehetnék, úgy érzem hogy nem bírom tovább?2018. ápr. 6. 16:55
1/3 anonim válasza:
Szia! Velem ugyanez volt, aztán elkezdtem járni karatére, és lettek új barátaim, másrészt úgy lefáradtam, hogy energiám sem volt ilyesmikre gondolni:D. Úgyhogy szerintem keress valami sportot/hobbit, légy nyitott, és barátkozz minél több emberrel ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Hobbinak általában rajzolni szoktam és mostanában egyre többet barátkozik emberekkel de ha estefelé nincs velem senki akkor mindig rámtör egy pánik érzés, azelőttnem is nagyon akartam barátkozni senkivel csak mióta igen azóta van ez
2018. ápr. 11. 23:08
3/3 A kérdező kommentje:
*barátkozok
2018. ápr. 11. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!