Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyakran hangokat hallok, mit...

Gyakran hangokat hallok, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Gyakran hangokat hallok, például amikor a családom már alszik, és én fent maradok. (Nem szeretnék senkit se megijeszteni) pár hónapja a neten kidobott egy olyat, hogy 2019 tavaszán kitör a 3. Világháború, és azóta folyton zaklatott vagyok és észrevettem, hogy egyre több hangot hallok. Pl. minden harmadik nap kb azt hallom, hogy kinyílik az ajtó, vagy az ablak és mintha valaki leugrana (mármint az ablakból be a házba). És ez akkor is van, amikor egyedül vagyok itthon. 2 szintes házunk van (mi építettük), és ezeket mindig az emeletről hallom. Régebb pórszívózás közben valamit hallottam, mintha valaki suttogna. Azóta nem merek pórszívózni.. mellesleg sokszor azt érzem, hogy figyelnek engem, vagy hogy áll mögöttem valami, vagy valaki. Jelenleg nem merek aludni, vagy lekapcsolni a villanyt. Félek, hogy egy magas valami terem a szobám sarkában, és nem csinál semmit, csak néz. Sokszor ha este telefonozok, látok mögötte valamit, és amikor félre veszem, nincs ott semmi. De a világháború aggaszt a legjobban. Elmenjek pszichológushoz? Vagy mit tegyek? Talán paranoiás lennék? Segítsetek, kérlek😣

17/L

2019. febr. 24. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
...meg amikor csalnak és erre büszkék.
2019. márc. 10. 21:35
 12/13 anonim válasza:

Ez nem paranoia. Magad is írtad, hogy hallod, látod ezeket a jelenségeket. Miért nem hiszel a saját szemednek, fülednek? Inkább keress az interneten ilyen témában (voice to skull). De ne betegségekre meg démonokra meg egyéb ostobaságokra vesztegesd az időd!

Légy nagyon óvatos! Szívesen írnék többet, de akkor törlik a válaszomat. Nézz utána, ennél többet nem írhatok. De ismétlem: semmi paranormális nincs a jelenség mögött. Csak emberek. Akik nem a jószívükről híresek.

2019. márc. 23. 21:02
 13/13 Kecsketáp ***** válasza:
Nem lesz világháború .. ha meg lesz akkor inkább világvége vagy nem tudom xD
2019. máj. 12. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!