Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tele vagyok dühvel, elégedetle...

Tele vagyok dühvel, elégedetlenséggel, és szeretethiánnyal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Dühös vagyok az egész világra, ugyanakkor imádnék élni, imádnék szeretni embereket. De csak elkeseredett vagyok és magányos. Senki nem ért meg engem. Szánalmas vagyok, hogy ide írok ilyen kérdést.

egy fiú

2010. júl. 23. 21:46
1 2
 1/12 anonim válasza:
Rendelj pizzát
2010. júl. 23. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért vagy elkeseredve?
2010. júl. 23. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

megértelek, én nálad is szánalmasabbnak érzem megam, szerető családban élek, mégis depressziós vagyok és antiszociális.

neked is kell valaki, akivel meg tudod beszélni a problémádat, nem feltétlenül pszichológus, lehet egy barát, egy rokon, akárki, ha akarsz írj privátban.

ha más nem segít, írj naplót. nekem ez személyszerint nem segít, de sokaknak igen, érdemes kipróbálni.

egy lány

2010. júl. 23. 21:56
 4/12 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, hogy antiszociális lennék, vagy depressziós, csak most az életem egy mélyponton van, remélem ez hamarosan változni fog... nem tudok magammal mit kezdeni, szerelmi bánatom is van, nagy terveim vannak az életben, de valahogy nem tudok semmit sem tenni, minden nap úgy fekszem le, hogy mmásnap változtatni fogok...
2010. júl. 23. 22:12
 5/12 A kérdező kommentje:
és remélem nálad is változni fog, egy lány :)
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is televagyok dühhel a Kutyák 3 órája halt meg:(

(a történt 100%-osan igaz (sajnos :( ), a köszönés vicc csak )

egy BAbinéni.

7/12 anonim ***** válasza:

*a kutyám (bocsi)

egy babinéni

2010. júl. 23. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:

én is dühös vagyok,mert a kabát amit kinéztem már nem volt a méretemben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :"

dühöngjünk együtt!

2010. júl. 23. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
ha ettől kicsit jobb kedved lesz: szeretlek!
2010. júl. 23. 22:52
 10/12 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 23. 23:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!