Unom már, hogy ilyen nyámnyila vagyok. Hogyan változhatnék meg?
Figyelt kérdés
Mindent magamra veszek és könnyen elbőgöm magam,túl érzékeny vagyok,de elegem van.nem akarok ilyen lenni,hogy változzak meg?előre is köszi a válaszokat!2010. júl. 21. 20:24
1/4 anonim válasza:
Azt hiszem, ez nem nyámnyilaság, inkább lelki érzékenységnek nevezném. Figyeld ki magadon, hogy igazam van-e. Ez pozitív tulajdonság. Nem egy érzéketlen fafejű vagy. Örülj neki. Fejleszd tovább ezt a tulajdonságodat. Nem kell másokhoz hasonlítanod magadat. Lehet, hogy te vagy a jó. Hát, ha annyira akarod, megkeményítheted magadat egy kicsit a gyakorlati élet számára, néha rejtsd el az érzelmi oldalt, hogy jobban elfogadjanak, de ne vesd ki magadból. Ha túl leszel az iskolás éveken, akkor meglátod, különleges képességű, nagylelkű, őszinte, jűszívű, igaz ember leszel.
2/4 A kérdező kommentje:
túl vagyok az iskolai éveken :D köszi a választ.persze nem akarok érzéketlen tuskó lenni,de ha valaki beszól valamit,ami szíven üt,akkor nem akarok elkezdeni sírni,hanem vissza akarok vágni.viszont nem tudom hogy rejtsem el ezt az oldalamt.
2010. júl. 21. 21:35
3/4 anonim válasza:
hallgass ilyen zenéket
http://www.youtube.com/watch?v=aCyGvGEtOwc
amúgy én azon vagyok, hogy elrontsam a külsőmet, szóval más hajszín, erősebb (de nem sok) smink, vérvörös körömlakk, szakadt cuccok
gondolom ha már kinőttél az iskolás évekből akkor ezek már nem jó 5letek, de amit kitalálsz valósítsd meg, merészebb ruhák, sötét smink, szépen manikűrözött körmök amik valami erős színben pompáznak
meg tudd magadról, hogy vannak hibáid, de másoknak is, senki sem tökéletes, mindenkinek ugyan olyan gondjai vannak, mint neked és ezt mindig juttasd az eszedbe
16L
4/4 anonim válasza:
Nem vezet jóra a visszavágás. Na persze, sírni sem hasznos. Valahol, valami belső egyensúly kellene. De ne menj ki önmagadból, hanem az eredeti pozitív énedet próbáld megtartani.Itt egy dal arról, hogy megtanulok önmagam lenni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!