Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek barátim, mit tegyeeeek?

Nincsenek barátim, mit tegyeeeek?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és az a gondom, hogy be kell ismernem NINCSENEK barátaim, és hogy miért?

Azért mert én úgy érzem nekem nem fele meg akárki barátnak, olyan barátot szeretnék aki igényes törődik a külsejével és persze lehet vele baromkodni...

Tudom ez hülyeségnek tűnhet, de egyszerűen nem tudok mit csinálni, és ha a mostani "haverjaimmal" próbálok lenni akkor egyszerűen nem érzem jól magam, nem érzem azt, hogy önmagam lehetek, mivel akkor ők azt úgy fogják fel, hogy nagyképű vagyok és lenézem őket...

De esküszöm ez ellen nem tudok mit tenni, ilyen vagyok, éppen ezért inkább nem is keresem a társaságukat...

Valahogy úgy érzem jobb vagyok náluk, hogy ők nem az én stílusom...de sajnos mást meg nem ismerek akikkel el lehetnék, szóval nem tudok mit csinálni, csak itthon ülök.

:( Elismerem lehetséges, hogy velem van baj, amiért azt érzem jobb vagyok náluk, de ezt az érzést tényleg nem tudok kiölni magamból...

Mit csináljak?? és kérlek ne nézz flegma beképzelt embernek...

2010. júl. 20. 23:03
 1/8 anonim válasza:
legyél skizofrén akkor majd lesznek
2010. júl. 20. 23:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem nézlek beképzelt embernek.:-)Az nem baj ha ilyen vagy.A mostani barátaid közzül ki az akinek a viselkedése,stílusa legjobban hasonlít hozzád?Még ha csak egy kicsit!Na azzal az emberrel barátkozz többet,járjatok el csajozni,bulizni,szerezzetek új barátokat!Járjatok kondizni,ha eddig még nem tettétek meg,a konditeremben biztos találsz magadnak új barátokat.
2010. júl. 20. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Már onnan, h. "igényes törődik a külsejével" nem tetszik az egész..

Már az rossz, h. lenézed a haverjaidat, de ha még a külső alapján ítélsz, akkor nem csoda, h. nem barátkoznak veled...

NEM vagy jobb náluk, hanem valóban egy "flegma beképzelt ember" vagy..

Ha úgy érzed, h. jobb vagy náluk, azt akkor se nagyon éreztesd velük, pláne ha az a bajod, h. hogyan néznek ki!

Ki a sz@rt érdekel már, h. hogy öltözködik egy barát???

Mi a bajod (a külsőn kívül) azokkal a haverjaiddal, akikről beszéltél?

2010. júl. 20. 23:33
 4/8 A kérdező kommentje:

jó,jó tudom, hogy velem van probléma ...

és igen az egyik problémám a külsővel van a másik meg, hogy nekem túl visszafogottak és éppen ezért nem szeretem azt érezni, hogy nem vagyok jobb náluk...

2010. júl. 20. 23:57
 5/8 A kérdező kommentje:

igazából jobban belegondolva lehet az a bajom, hogy nem akarok átlagos lenni és amíg nem felelek meg saját elvárásaimnak, addig nem is merek olyan emberekkel ismerkedni akik számomra kitűnnek az átlagból.

Ennek van valami értelme?

2010. júl. 21. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerd meg önmagad. Ez következik. Pár év elmegy vele. Könyvek, oldalak, fórumok, meg egy-két odasodródó arc a környezetedben. Az önismeret van hátra addig, hogy megnyugodhass. Kellemes utat :)
2010. júl. 21. 08:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szóval aki törődik a külsejével, és lehet vele baromkodni. Hát ez tényleg nagy szinvonal. Nem lehet hogy tényleg beképzelt vagy?

Esetleg az is lehet, hogy belül üres vagy?

Kérlek, ne vedd sértésnek a szavaimat. Vedd úgy, hogy kaptál egy jó fejbeverést, és most aztán változtatni kell. Próbáld magadat KITELJESÍTENI lelkileg, agyilag, érzelmileg, műveltségben, másokra való odafigyelésben, és még amit gondolsz, hogy kellene ezen felül.

2010. júl. 21. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, sok igazság elhangzott itt, van min elgondolkodnom.
2010. júl. 21. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!