Mi van, ha egy embernek nincsenek értékei?
ez a "nem érdekel semmi" dolog olyan mint mikor mama mondja hogy kóstóld meg..naa, a kedvemért, és már 20x szor mondja el ,mire megkóstolod ,és rávágod ,hogy szar ilyet többet nem eszem...aztán pár nap múlva rájössz ,hogy ez nem is szar ,csak az eszement begyöpösödött gondolkodásod ezt hozta ki belőled...
a dolgokat ki kell próbálni, ilyen nincs hogy nem érdekel semmi ,ez azt jelenti ,hogy nem akarod ,hogy érdekeljen valami/valaki is. és persze az környezetednek az jön le ebből hogy téged semmi nem izgat ,mindent leszarsz
van annyi érdekes sport.. itt van pl a tricking ( http://www.youtube.com/watch?v=KpM8Wtjfk5U) .. ez nekem az első olyan sport amikor érzem azt ,hogy ez jól esett, most jobb kedvem lett, azelőtt ezer meg ezer félét kipróbáltam ,és mások mondták ,hogy tök jó, én meg inkább ráfogtam
a hangszer is jó ötlet, én (is) zenélek , volt ,hogy már azon agyaltam hogy mikor hagyjam abba ,aztán rájöttem ,hogy nem abban a stílusban játszom amit szeretek ,így hát stílust váltottam és most már játszva gitározom, nem tudom te miért hagytad abba ,de jó lenne megtalálni az okát miért untál bele, hiszen ez egy nagyon jó érzés mikor eltudsz játszani egy számot saját szórakoztatásodra:)
az élet nem szar, feltéve ha tudok hogy kell élvezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!