Csúnya vagyok, és öngyilkos akarok lenni, de valami vissza tart és még se teszem meg. Miért?
Figyelt kérdés
26 éves leszek, barátnőm nem volt sose, és nem is lesz. Mindig itthon ülök, gépezek meg hasonlók. El járok munkába és ennyi életem. Okos sem vagyok annyira, nehezen tanulok meg dolgokat is. Így nincs értelme élnem. Mindig irigylem a fiatalakat hogy nekik milyen jó életük van. Még öregebb férfiak is meg kapnak 10 20 éveseket. Senki ne írja hogy, ápoljam magam, és hasonlók mert ez nem olyan amin ez segít.2019. dec. 24. 18:00
11/15 anonim válasza:
Hallgasd meg ezt, nekem mindig nyugalmat ad, lehet neked is segít ma.
12/15 -remete- válasza:
Figyu mán... a test idol talansága még nem jelenti azt hogy csunya vagy. A zsák a foltját megtalálja emlékszel?
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
Te hülye vagy. És bizonyára csúnya is. Belülről árad a rondaságod.Ahelyett , hogy megbecsülnéd az életed, itt sajnáltatod magad. Menj el konditerembe , járj el társaságba. Olyan nincs , hogy valaki csúnya, és ezért ne szeretné valaki. Az első lépés , hogy menj el szakemberhez , mert beteg vagy.
15/15 anonim válasza:
Brian Tracy Főnix szeminárium youtube. Hallgasd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!