Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyenek az emberek, és...

Miért ilyenek az emberek, és mit tehetek?

Figyelt kérdés
Helloo! Egy 18 éves srác vagyok. 15 éves koromig eléggé visszhúzódó túl véleményes ember voltam másokkal szemben. Azonban most itt nálunk a városban egy barátom sincs, mert mindenki csak a régi énemre emlékszik. Sokan meg akarnak " gyepálni" pedig ők is felnőttek. Én nem értem a mai világot, hogy senki nem bír felnőni.Szerintem ami régen volt azt felejteni kéne, nem pedig állandóan felhánytorgatni, és ezért utálni valakit mert régen kiskamasz korában ilyen meg olyan "kirohanásai" voltak. Szerintem rohadtul nem vagyok rossz ember, de ők így gondolják. Jó lenne ha itt is lennének haverjaim nem csak pesten. Hogy lehet a kialakított képet megváltoztatni úgy hogy a gyerekesen viselkedőkkel is meg lehessen értetni a szitut? légyszi segítsetek!
2010. júl. 20. 03:17
 1/5 Beatrix17 ***** válasza:
Ha ők ilyen gyerekesek,nem méltóak a barátságodra!Keress "felnőtt"barátokat!
2010. júl. 20. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
próbálj meg keresni legalább egy embert, akinél bevágódhatsz. nekem van ilyen barátom. mindenki utálta, eltelt 2 év, bocsánatot kért mindenért akár jogosnak érezte akár nem. én orroltam rá a legjobban most mégis barátok vagyunk. próbálkozz te is ezzel. szépen elmegy majd a híre hogy elkezdtél békülni és mindjárt jobban fognak hozzádállni az emberek.:) megmondod nekik, hogy ami volt, elmúlt, szeretnéd tiszta lappal kezdeni. :)
2010. júl. 20. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:

csak időre van szükség . elmesélekm egy történetem . :

még 8.as voltam , mikor megvert egy gyerek. lehet megérdemeltem , mert nagypofájú gyerek voltam . szal megcsapkodta a fejem szó szerint , egy kicsit jellemformáló verés volt . aztán éveken keresztűl ha látott , csúnyán nézett rám . 2 éve nekiáltam füvezni , csak úgy hobby-ból . és kb fél évvel ezelőtt úgy alakult a dolog , hogy közös baráti körbe keveredtünk. aztán eggyi este, miközben ment körbe a joint , a srác bocsánatot kért , a régi dolgokért , mondta , hogy nem is vagyok olyan tréarc, mint amiennek gondolt. elmesélte , hogy aznap , mikor ütötte a fejemet , eltört közbe az eggyik ütés során a kisujja .

Az , hogy bocsánatot kért jó esett , az pedig , hogy eltört az ujja , váratlan meglepetés és elégtétel is volt egyben a számomra . Én is változtam az éveklk alatt, ő is változott az évek alatt. Minden és mindenki változik, de ahoz , hogy elérd , hogy meglássák benned az emberek a változást, ahoz az kell , hogy te is meglásd bennük a változást.

béke veled testvérem!

2010. júl. 20. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

22/f

2010. júl. 20. 12:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálkozok a dolgokkal :)
2010. júl. 21. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!