Miért ilyenek az emberek, és mit tehetek?

csak időre van szükség . elmesélekm egy történetem . :
még 8.as voltam , mikor megvert egy gyerek. lehet megérdemeltem , mert nagypofájú gyerek voltam . szal megcsapkodta a fejem szó szerint , egy kicsit jellemformáló verés volt . aztán éveken keresztűl ha látott , csúnyán nézett rám . 2 éve nekiáltam füvezni , csak úgy hobby-ból . és kb fél évvel ezelőtt úgy alakult a dolog , hogy közös baráti körbe keveredtünk. aztán eggyi este, miközben ment körbe a joint , a srác bocsánatot kért , a régi dolgokért , mondta , hogy nem is vagyok olyan tréarc, mint amiennek gondolt. elmesélte , hogy aznap , mikor ütötte a fejemet , eltört közbe az eggyik ütés során a kisujja .
Az , hogy bocsánatot kért jó esett , az pedig , hogy eltört az ujja , váratlan meglepetés és elégtétel is volt egyben a számomra . Én is változtam az éveklk alatt, ő is változott az évek alatt. Minden és mindenki változik, de ahoz , hogy elérd , hogy meglássák benned az emberek a változást, ahoz az kell , hogy te is meglásd bennük a változást.
béke veled testvérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!