Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzek ŰRESSÉGet? (Olvasd...

Miért érzek ŰRESSÉGet? (Olvasd végig légyszi)

Figyelt kérdés

Most leszek másod éves egyetemista hallgató.Nem vagyok csúnya,lehet, hogy van rajtam plusz 5 kiló.Nem érdekel. Nincsenek barátaim illetve vannak, de nem igazán tudok velük mit kezdeni max együtt unatkozok velük, de azt egyedül is tudom .A szüleim a legjobb fejek a világon.(hiszek Istenbe)

Egyszóval minden megvan ami egy normális élethez kell.

Más fiatalok isznak, drogoznak szerintük ez a jóóó élet, de ez számomra unalmas és fárasztóó és idegesítő.Ha elmegyek egy diszkóba legszívesebben szétlőném az össze hangfalat. Így hát egyedül vagyok. Pasi? Minek, hogy csak panaszkodjak neki és kapaszkodjak belé?

De még is olyan semmilyen az életem...

2010. júl. 19. 23:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
Na ezt a kérdést fejtsd ki bővebben....:-)
2010. júl. 26. 16:13
 12/12 anonim ***** válasza:

En is 2-3 eve pont igy erezetem de irtam egy naplot

!!!! irj naplot hidd el javit a helyzetem!!!

2010. aug. 6. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!