Elszökök, vélemény? (olvasd el légyszi )
Az a helyzet hogy nem bírom már tovább,úgy érzem el kell mennem. Nem érzem jol magam plk az iskolában idegesít hogy ott kel lennem utálom pedig mindenki haver de mégis valahogy , lassan már itthon se szeretek lenni mert állandóan cseszeget az apám meg csúnyán beszél velem (de nagyon ) meg anyuval főleg meg tesómmal és ezt nem bírom nézni . (aztán persze pár nap múlva jön h sajnálja h így beszélt csak nekünk akar jót mer szeret) Már kb 1 és fél éve (akkor kezdődött minden ált iskolába imádtam járni)azon gondolkozom hogy nem arra a vonatra szállok ami a sulim felé megy hanem a másik irányba . CSórnák 1 kis pénzt és járnám az utam .Nagyon szeretem a szüleim ennek ellenére is de úgy érzem mennem kell.
Vélemény? ?
Kamasz vagy, túlfűtött és érzékeny. Ez normális, ezért nem kell világgá menned. Minden családban előfordulnak hasonló dolgok, aztán jobbra fordul minden.
Próbáld meg a szép és jó dolgokat is észrevenni, értékelni.
Egész biztos, hogy ott vannak a közeledben.
jó ötlet lépj le!
aztán 1-2 nap múlva úgyis haza találsz:D!
komolyra fordítva:
fiatal vagy még szerintem ahhoz,hogy önálló életbe kezdj.Vannak problémák de ezeket le kell küzdeni!a legkönnyebb persze elfutni a gondok elől viszont ez semmilyen megoldáshoz nem vezet!Csak annyit tudok tanácsolni,hogy gondold meg ezt a "szökjünk el itthonról" dolgot.
Elmesélem, nem olyan mint a mesében. Én léptem már le, többször is. Anyám egyedül nevelt, és vannak alkoholproblémái. Észre se vette, hogy eltűntem...
Nem lett belőle semmi jó. Egyszer vonatra szálltam, de sajnos este, és egy csapat részeg pasi megtaláltam... Nagy szerencsém volt, elfutottam, mielőtt megerőszakoltak volna, de így is nagyon megrázott.
Tudom, hogy szar, de hidd el, sokkal jobb elviselni a csúnya beszédet, mint azt, hogy éjfélkor egy idegen városban egy padon fekve dideregsz...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!