Elszökök, vélemény? (olvasd el légyszi )
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem bírom már tovább,úgy érzem el kell mennem. Nem érzem jol magam plk az iskolában idegesít hogy ott kel lennem utálom pedig mindenki haver de mégis valahogy , lassan már itthon se szeretek lenni mert állandóan cseszeget az apám meg csúnyán beszél velem (de nagyon ) meg anyuval főleg meg tesómmal és ezt nem bírom nézni . (aztán persze pár nap múlva jön h sajnálja h így beszélt csak nekünk akar jót mer szeret) Már kb 1 és fél éve (akkor kezdődött minden ált iskolába imádtam járni)azon gondolkozom hogy nem arra a vonatra szállok ami a sulim felé megy hanem a másik irányba . CSórnák 1 kis pénzt és járnám az utam .Nagyon szeretem a szüleim ennek ellenére is de úgy érzem mennem kell.
Vélemény? ?
2010. nov. 8. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!