Miért érzek ŰRESSÉGet? (Olvasd végig légyszi)
Most leszek másod éves egyetemista hallgató.Nem vagyok csúnya,lehet, hogy van rajtam plusz 5 kiló.Nem érdekel. Nincsenek barátaim illetve vannak, de nem igazán tudok velük mit kezdeni max együtt unatkozok velük, de azt egyedül is tudom .A szüleim a legjobb fejek a világon.(hiszek Istenbe)
Egyszóval minden megvan ami egy normális élethez kell.
Más fiatalok isznak, drogoznak szerintük ez a jóóó élet, de ez számomra unalmas és fárasztóó és idegesítő.Ha elmegyek egy diszkóba legszívesebben szétlőném az össze hangfalat. Így hát egyedül vagyok. Pasi? Minek, hogy csak panaszkodjak neki és kapaszkodjak belé?
De még is olyan semmilyen az életem...
Akkor ne menj diszkóba, hiszen nem érzed ott jól magadat.
HA a szabadidődben unatkozol, olvass számodra érdekes könyveket, vagy keress dolgokat, amik érdekelnek. Pl kirándulj, sétálj, ússz, táncolj (salsa, hastánc, hip-hop, ami tetszik), nézz filmeket. Ha a mostani barátaiddal csak unatkozol, lehet, hogy nincs semmi közös, amiről beszélni tudnátok. Ha találsz olyan programot, ami érdekel és szívesen csinálod, akkor az ott lévő emberekkel is lesz közös témád és érdeklődésed. Pl egyetemen vitafórum, ha érdekel. Vagy ha szívesebben tevékenykedsz, vállalj munkát, vagy korrepetálj másokat.
Ez nekem ilyen serdülőkori kilátástalanságnak tűnik, bár kicsit későig tart. Reméljük csak erről van szó, és ez el fog múlni egy idő után.
Emlékszem átúsztam a Balaton és elképzeltem, h ki mindenki fog kint várni és igen sikerült és utána semmi, mintha nem csináltam volna semmit...
Leérettségizem levizsgáztam és az lebegett előttem milyen jóó lesz majd nyáron!!!és sikerült és utána megint úgy éreztem vagy úgy éreztették velem az emberek mintha nem történt volna semmi...
Van pénzem elmehetnék nyaralni,de minek??? Folytatni a semmit?
Így egy kicsit kilátástalannak tűnik, valóban. Nem tudom reálisan szemlélni, mivel nem ismerlek, de lehet hogy ha ennyire neki vagy keseredve, külső segítséget kellene kérned? Nem tudom, h vallásos vagy-e, ha igen akkor a vallásodban reményt találni, ill. hogy mennyire hiszel alternatív gyógymódokban, mert kineziológus pl ilyen helyzetekben sokat tud segíteni.
Hidd el, az embereknek nem az a célja, hogy szuggeráljanak, aztán összesúgjanak mögötted (persze, vannak ilyenek, de nem mindenki, megérzed, hogy ki ilyen, azt el kell kerülni). És LÉGY BÜSZKE MAGADRA, hiszen átúsztad a Balatont, leérettségiztél, egyetemista vagy, zenélsz, és még ezen kívül is egy csomó értéked van! Nézz körül, jó úton vagy, ne hagyd, hogy mások lehúzzanak.
Van kiút. Össze kell hozni egypár igazi barátot. Ez persze rohadtul nehéz, főleg akkor ha az ember a nulláról indul.
Az alternatív gyógymódokat pedig hanyagold. Sok pénzt kérnek a semmiért, rohadt kuruzslók.
Helló,szia !
Sosem leszek egyetemista,és már 5 kilónál több van rajtam,nem vagyok egy szépség de nem érdekel. És éppen ezért jól érzem magam a bőrömben. Ja hiszen ez téged se érdekel. Akkor most csak duzzogunk-duzzogunk...:-)
Persze unatkozni is jobb kettesben.Ne igyál, csak vizet,drog szóba sem jöhet, de a hangfal szétlövése tetszik...:-) A pasi az egy jó gondolat.És igen, panaszkodj , kapaszkodj belé - ez pontosan a negatív gondolatod pozitív tükörképe. Ez a megoldás....
Szia !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!