Szerintetek miért ne kövessek el öngyilkosságot, ha akkora szégyen vagyok, hogy mindjárt harminc éves vagyok, de még mindig a szüleimmel élek?
Szerencsére a szülővárosomban kaptam munkahelyet, de nem fogok fizetni egy garast se az albérletre, mert túlárazott. Így viszont hallgattnom kell a szüleim állandó veszekedéseit...
Az érthető, hogy megbántom őket az öngyilkossággal, de ők nem bántanak meg engem a marhaságaikkal?
A szüleimnek köszönhetően megtanultam, hogy a párkapcsolatok, de kb minden kapcsolat egy rakat fos, úgy hogy én senkivel össze nem fogom kötni az életemet.
A szüleimnek mikor ezt a miért élek még veletek dolgot említettem, akkor azt mondták, hogy de más is él a szüleivel, még akkor is akik megházasodtak. (Szüleim falusiak, ezért mondták) Erre én rávágtam, hogy IGEN A LÚZEREK!
De ne kövess* meg ne próbáld!!
Előző voltam
Keress értelmet az életednek,valamit ami miatt érdemes élni.
Kövess valamit ami miatt jó élni
Filmet,sorozato
Focicsapatot
Zenekart
Politikát
Az a lényeg hogy lefoglald az agyad valamivel, akkor nem gondolkodsz azon hogy hol, kikkel vagy (tapasztalat)
Próbáld a szüleid túrára adni hogy mi a bajod csak felfogják.
Az a lényeg hogy mindíg van remény hogy jobb lesz a holnap.
Van aki meg az utcán él,na annál ez is jobb, mindíg a pozzitïv, jó dolgokra kell koncentrálni nem a hülyeségekre.
Na például a gyakori kérdésekre való irogatás már jó kiindulási pont afelé hogy jó dolgok is vannak az életbe.
Még csinálj lottót háthe gyersz.
Attól még elköltözhetsz, igaz ehhez olyan munkahely kell.
Én 25-30 év közt vagyok, de nekem kell állni a számlákat, ami fizetésem felét elviszi.
Ha nem akarsz albérletre költeni, három választás van:
1: szállóra menni
2: venni egy lakást/házat, részletre
3: minél kevesebbet otthon lenni, szinte aludni járni haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!