Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bepisilés, ki mit gondol?

Bepisilés, ki mit gondol?

Figyelt kérdés

Ha csak úgy önmagában meghallod az a szót hogy bepisilés, kinek mi jut eszébe, esetleg kötődik hozzá valamilyen emléketek? van valami sztoritok róla? vagy kinek milyen érzése támad?

csak puszta kíváncsiságból:D köszi az értelmes válaszokat előre is:)

2018. márc. 20. 21:43
1 2
 1/15 Saku14 ***** válasza:
96%
A hugom xd
2018. márc. 20. 22:34
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Kiderült, hogy epilepsziás vagyok, 17 évesen. Ez volt 6 éve. Miután kikerültem a kórházból, pár hétre rá volt egy éjszaka, amikor kicsit bepisiltem.. Lehet rohamom volt, bár kétlem. Azóta ezt meg nem történtnek tekintjük.
2018. márc. 20. 22:36
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Szegény :(

2018. márc. 20. 22:39
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Az első elélvezésem :-)

16 voltam, arra ébredtem, hogy nagyon de nagyon kell pisilnem, még sötét volt hajnalban.

Kőkeményen állt a farkam, megfogtam, szorítottam és elkezdtem kicsi pisispricceket engedni a hasamra hanyattfekve, majd lassan huzogattam. Sztem kb 15 huzigatáskor óriásit élveztem, egészen az arcomba is spricceltem többször, majd elengedtem a pisilést is.

Brutál élményként maradt meg bennem :-) Nálam így kezdődött. Azóta rendszeresen, amikor csak lehet pisilek, itthon a fürdőbe, vagy csak úgy meztelenül kimegyek a kertbe és séta közben elengedem, stb stb.

Szóval én pisilésmániás lettem.

Reggelente simán összeszorítom a makkom és úgy pisilek sokszor felfelé, az arcomba, hasamra, vállamra stb stb.

Szép is maradt a bőröm tőle :-) Most majdnem 50 vok.

Liz Taylor is a pisijével mosta az arcát, dekoltázsát 40 éven keresztül, azért volt olyan szép 70+ évesen is.

De ez már más téma.

2018. márc. 21. 09:37
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
#4 Te nem vagy normális!
2018. márc. 21. 09:44
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Mi a normalis ?

Az a normalis, amit min. 51 ember csinal ?

Es akkor a 49 a nem normalis ?

2018. márc. 21. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
98%

Ha csak úgy önmagában meghallom ezt a szót hogy bepisilés, a gyerekkori véletlen éjszakai, ritkán nappali balesetek jutnak eszembe. Rengeteg emlék kapcsolódik hozzá és sok sztori, ami idősebb koromra már-már átalakult...

Hogy milyen érzésem támad? Most jön a megbotránkoztatás: nagyon jó,szexuálisan izgató!

2018. márc. 22. 15:53
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

#7.

Teljesen jól látod.

Igenis őrülten izgató.

Egy dolog viszont fontos :

Igy itt vagy máshol beszélni róla sokaknak furcsa, és undorítónak mondják, de csak a szájuk nagy :-)

Ha a párjuk esetleg egy kicsit bepiált állapotban, szeretkezés közben (nem 5 perces numerára gondolok) lovaglás közben elpisili magát, úgy fínoman lassan csurgatva, na akkor megnézném az arcát :-) de hogy kur....ra élvezné, az biztos, a finom meleg, ahogy a farka zacskója mellet csurog le, isteni.

És ez csak egy példa volt.

2018. márc. 23. 07:08
 9/15 anonim ***** válasza:
29%
Ti nem vagytok normálisak!
2018. márc. 23. 14:39
 10/15 A kérdező kommentje:

nagyon örülök a válaszoknak, és örülök hogy több féle-fajta szemléleti forma is megjelenik, vannak érdekes gondolatok is:)

az egyetlen kérésem az lenne, hogy a különféle okfejtéseket, pl más hozzászólásokra való válaszadást legyen pozitív vagy negatív kérlek privátban intézzétek :) köszönöm:)

2018. márc. 23. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!