Bepisilés, ki mit gondol?
Ha csak úgy önmagában meghallod az a szót hogy bepisilés, kinek mi jut eszébe, esetleg kötődik hozzá valamilyen emléketek? van valami sztoritok róla? vagy kinek milyen érzése támad?
csak puszta kíváncsiságból:D köszi az értelmes válaszokat előre is:)
Az első elélvezésem :-)
16 voltam, arra ébredtem, hogy nagyon de nagyon kell pisilnem, még sötét volt hajnalban.
Kőkeményen állt a farkam, megfogtam, szorítottam és elkezdtem kicsi pisispricceket engedni a hasamra hanyattfekve, majd lassan huzogattam. Sztem kb 15 huzigatáskor óriásit élveztem, egészen az arcomba is spricceltem többször, majd elengedtem a pisilést is.
Brutál élményként maradt meg bennem :-) Nálam így kezdődött. Azóta rendszeresen, amikor csak lehet pisilek, itthon a fürdőbe, vagy csak úgy meztelenül kimegyek a kertbe és séta közben elengedem, stb stb.
Szóval én pisilésmániás lettem.
Reggelente simán összeszorítom a makkom és úgy pisilek sokszor felfelé, az arcomba, hasamra, vállamra stb stb.
Szép is maradt a bőröm tőle :-) Most majdnem 50 vok.
Liz Taylor is a pisijével mosta az arcát, dekoltázsát 40 éven keresztül, azért volt olyan szép 70+ évesen is.
De ez már más téma.
Mi a normalis ?
Az a normalis, amit min. 51 ember csinal ?
Es akkor a 49 a nem normalis ?
Ha csak úgy önmagában meghallom ezt a szót hogy bepisilés, a gyerekkori véletlen éjszakai, ritkán nappali balesetek jutnak eszembe. Rengeteg emlék kapcsolódik hozzá és sok sztori, ami idősebb koromra már-már átalakult...
Hogy milyen érzésem támad? Most jön a megbotránkoztatás: nagyon jó,szexuálisan izgató!
#7.
Teljesen jól látod.
Igenis őrülten izgató.
Egy dolog viszont fontos :
Igy itt vagy máshol beszélni róla sokaknak furcsa, és undorítónak mondják, de csak a szájuk nagy :-)
Ha a párjuk esetleg egy kicsit bepiált állapotban, szeretkezés közben (nem 5 perces numerára gondolok) lovaglás közben elpisili magát, úgy fínoman lassan csurgatva, na akkor megnézném az arcát :-) de hogy kur....ra élvezné, az biztos, a finom meleg, ahogy a farka zacskója mellet csurog le, isteni.
És ez csak egy példa volt.
nagyon örülök a válaszoknak, és örülök hogy több féle-fajta szemléleti forma is megjelenik, vannak érdekes gondolatok is:)
az egyetlen kérésem az lenne, hogy a különféle okfejtéseket, pl más hozzászólásokra való válaszadást legyen pozitív vagy negatív kérlek privátban intézzétek :) köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!