Bepisilés, ki mit gondol?
Ha csak úgy önmagában meghallod az a szót hogy bepisilés, kinek mi jut eszébe, esetleg kötődik hozzá valamilyen emléketek? van valami sztoritok róla? vagy kinek milyen érzése támad?
csak puszta kíváncsiságból:D köszi az értelmes válaszokat előre is:)
Én is gyermekkorom "élményeire" emlékszem vissza és mondhatni hogy nem rossz érzéssel. Különös,de valamiért jó.Nem vagyok túl fiatal,sok mindent kipróbáltam már,köztük van ez is.
Nem értek egyet azokkal akik betegesnek,nem normálisnak titulálják mert valaki különleges dolgot is csinál/szeret.
Ami zárt ajtók között zajlik,semmi nem tilos,vannak szerintem ennél sokkal durvább dolgok is.Valaki számára durvább persze,mert másoknak meg pont az jön be.Elég szubjektív..
#9 es.
Tudod mit, itt te vagy a nemnormális, mert mi vagyunk többen, akik szeretjük a pisiléses élvezkedést. És itt ez a "normális", vagyis ITT te nem vagy az.
HEHE.
Én kívánom mindenkinek aki per ma ódzkodik tőle, hogy kerüljön az életébennegyszer olyan helyzetbe hogy :
1. megőrül azért akivel épp együtt van (lelkileg-agyilag-testileg)
2. igyanak meg egy üveg pezsgőt egy erotikus hangulatú este kezdésének
3. esetleg csípjen be a lány, de olyan atom módon, egy kád vízben ülve
4. élvezkedjetek úgy, mint még soha
5. ne egy "pina verje ki" a srác farkát 5 perc alatt
6. ilyen helyzetben minden lányra nagyon rájön a pisilhetnék, főleg a kád szélén nyalva-ujjazva
7. engedje el, mert úgysem bírja visszatartani úgy egy óra után :-)
És ha mindezelen túl vagytok, na azután írjatok ide valamit, de csakis a frankót.
Nekem erről a szóról a kisgyermekkori történetek jutnak az eszembe.
Meg az egyik haverom, aki úgy berúgott, hogy megtörtént a baleset... xD
14
Na ezek a hétköznapi, prózai részek. Ezek egy idegen számára semlegesek, vagy inkább negatívok.
De egy egy kényeztetős-élvezkedős hangulatban teljsen más a játék :-)
De már ha kategorizálni kell, ki milyen, akkor vannak akik :
1. Biológiai alapon szexelnek, amikor rájuk jön a dughatnék, koncentrált fajfenntartási szándék, stb stb.
2. Vannak akik élvezkedésből időtöltésből szeretkeznek, órákig játszanak egymásal, igy-úgy. Na ez a réteg biztosan élvezi az erotikus hangulatot, szeret játszani a másikon, elélvezés után is. És nem az orgazmusokat számolja.
Persze akik belecsöppennek 20-onévesen a mókuskerékbe (gyerek-házasság-hitelek-házépítés-reggelóvodábavinni-mennidolgozni-estisör-TVkombó), na nekik ez sokáig kimarad a 2. pont az életükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!