Mi a receptje annak, hogy az ember rátaláljon arra a munkára, ami megelégedettséggel tölti el?
Te sem vagy más, mint a beetetés áldozata, nem tudhatod, hogy a másiknak milyen és a siker is csak átmeneti, pl. mit ér a sikerrel, ha közben rákos lesz, te meg sikertelenül is "egészséges", mivel megvan mindkét karod, amivel kiírtad ezt a kérdést.
De a te példádat követve, a legtöbb helyen felmondtam volna, mert nem voltak olyan lehetőségek, mint azt a külvilágtól hallottam. Később rájöttem, ez csak beetetés és az ember mindig kevesebbnek fogja érezni magát és folyton várja a visszajelzést, de mégis mire? Hogy nagyobb házban szorongjak? Jó a kisszoba is meg a mirelit zöldség.
A sok fa szság helyett inkább élj meg úgy egy napot, ahogy jól érzed magad, a többi úgyis jön magától!
De most nagy hülyeséget írtam neked?
Így visszaolvasva a válaszom (nem szoktam) hülyeség az egész. Van értelme foglalkozni olyannal, ami még nincs?
Valahogy minden túl van értékelve és nem is ér annyit a küzdelem, mint maga a jutalom. Pl. volt olyan munkahelyem, ahol a rengeteg túlóráért csokit kaptunk. Kapja be a Világ!
Ennyi
Tudod mit! Szökjünk meg a Világból, veszett fejsze nyele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!