Honnan lehet megtudni, hogy egy remek zenekarra mikor futottam rá legelőször? Sajnos nem írtam föl magamnak, de az évet tudom.
Honnan akarod az infót előszedni? Ha böngészési előzmény, akkor feltétel, hogy legyen meg abból az évből a böngészési előzményed (azaz nem történt előzmény törlés az adott dátum óta, sem újratelepítés, és nem privát módban böngésztél ami nem tárol előzményt), hiszen csak ez tárolja az oldallátogatások dátumát és az oldalak címét.
Ha keresési előzmény böngészésnél, akkor van rá esély hogy megmaradt, feltéve ha Google-keresés volt bejelentkezett Google fiókkal, amit szintén nem törölték a kérdéses év óta egyszer sem. A Google fiók beállításaiban találod.
Ha videómegtekintési előzmény Youtube-on, ott csak időrendben van tárolva bizonyos mennyiségű megtekintés, nem írja ki a dátumot mellé, nem lehetséges.
Sajnos semennyik nem jó :(
Amúgy azé akarom megtudni, hogy tudjam mikor van az éves forduló megismerkedés a bandával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!