Szatmari25 kérdése:
Ha valaki önbizalomhiànyos az kihozhatja belőle a szorongàst, a pànikot és az àllandó idegességet/feszültséget?
Figyelt kérdés
Sajnos az önbizalmamat màr az àltalànos suliba kiölték belőlem, mert van/volt egy tanulàsi nehézségem, nem megy a matek(doszkalkuliàs vagyok) és emiatt àllandóan piszkàlva voltam a tanàrok részéről. Ilyeneket mondtak nekem: nem megyek semmire, ne akarjak tovàbb tanulni, ne akarjak érettségizni stb.
Sikeresen leérettségiztem 4 éve màr. Akkor elkezdt jàrni egy fotós tanfolyamra (nem engedtek vizsgàzni) és gondolom ott feltört minden ami az önbizalommal kapcsolatos, mert amikor menni kellett mimden reggel gyomorgörccsel és idegesen indultam el. Azóta (3éve) tart nàlam az az idegeskedés kisebb nagyobb megszakítàsokkal, de àllandóan idegeskedem valamin :(
Vàltoztatni szeretnék, de nem tudom merre induljak el.
2019. aug. 26. 07:52
1/1 anonim válasza:
Igen.
Teljesen sosem fog elmúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!