Mitől vagyok ennyire önbizalomhiányos, miért nem tudok hinni senkinek sem?
1. „Rúgd ki” a pszichológusod, eddig sem segített, akkor meg minek fizetsz neki?!
2. Szerintem nem baj, ha valaki óvatos és bizalmatlan, a mai világban ez természetes... :)
3. Ha megdicsérnek, köszönd meg és ennyi... udvariasság... nem kell túllreagálni.
4. Keress valami hobbit (pl. Sport), arról majd fogsz tudni beszélgetni
5. Tanulj sokat! Minél többet tudsz, annál több kérdésed lesz
Először is miért nem kedveled magad? Az előző válaszolónak igaza van keress egy sportot ami tetszik. Én Judo és Jiu-jitsu-zok. Segít levezetni a feszkót.
Az hogy nem bízol meg azonnal másokban nem hátrány. Én is nehezen hiszek másoknak főleg a férfiaknak, (Apám) ezért azt gondolom szűzen fogok meghalni :DD
A túlzott bizalmatlanság viszont veszélyes.
Keress egy olyan embert aki elsőre szimpatikusnak tűnt. Kezdj el vele valamilyen kapcsolatot kialakítani az illetővel. Nem minden ember rossz. De te sem vagy az! Ne gondod ezt! (én nem szoktam olyanoknak hazudni akik nem érdemesek rá!) Az ilyen emberek mint te érdekesek!
Kicsit különcök ( jó értelemben, igazából én is annak érzem magam) keress egy barátnőt egy olyan embert aki annak ellenére hogy elküldted próbálkozott még.
A legjobb barátnőm (aki elött nincsenek titkaim) alsóban minig egyedül volt. Soha senki nem foglalkozott vele. Aztán 4.-be engem is kitaszítottak a ,,menők" és ő odajott hozzám beszélgetni. Először nem nagyon foglalkoztatott és elküldtem, de ő jött látta hogy egyedül vagyok, végül pedig (most) szétválasztani nem igazán lehet minket. Jegyezd meg nem minden ember paré! Nem mellesleg intelligens és okos lánynak tűnsz. Mindig nézd a test beszédet. Hogy hazudik-e neked vagy nem. Keress rá. És ne feszeng! hA AZT ÉSZREVESZIK AZT GONDOLJÁK KÖNNYŰ PRÉDA VAGY. (bocsánat nem akartam capslockal írni de lusta vagyok újra írni.) Légy nyugodt és ne látszódjon ha ideges vagy. Ha higgadt vagy tovább érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!